Volleybalavond met Arjen Taaij bij Veracles.

Beste vereniging,

Op dinsdag 11 september organiseren wij een avond vol volleybal! We zullen een bijeenkomst organiseren waar Arjan Taaij, trainer/coach van de eredivisie mannen van Lycurgus, iets zal vertellen over het trainen/coachen van een team en wat daar allemaal bij komt kijken. Onder leiding van Taaij veroverde Lycurgus de afgelopen drie seizoenen de landstitel. Deze avond is dus ideaal om kennis op te doen over volleyballen en vragen te stellen aan een echte top trainer/coach! Het belooft een inspirerende avond te worden, ideaal om het seizoen mee te beginnen! We nodigen jullie van harte uit voor deze avond om 20:00 (inloop 19:30) in het auditorium van het Willem Alexander Sportcentrum (Zernikeplein 17, 9747 AS Groningen)! De bijeenkomst zal een uur tot anderhalf uur duren. We hopen jullie daar allemaal te zien! Opgeven kan via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/nhX4RmcKlHHcxKky2

Voor vragen mail gerust naar tc@veracles.nl. Vol=vol!

Nog geen reacties op bericht: "Volleybalavond met Arjen Taaij bij Veracles."

    Wil je reageren?