Moekotte Flash Veendam heren 1 zakt niet door het ijs in Kollumerzwaag

Moekotte Flash Veendam heren 1 is maandagavond 5 februari 2018 met volle winst terug gereden uit Kollumerzwaag. Dit met setstanden van 25-16, 25-21 & 25-19. Zoals de setstanden al aangeven, een redelijk eenvoudige overwinning ondanks het matige spel van heren 1. In het begin van elke set was heren 1 simpelweg niet scherp genoeg waardoor D.O.S. kon bijblijven. Echter aan het einde van de set wisten ze de scherpte iets te verhogen wat resulteerde in winst.

Even terug naar de voorgaande bekerwedstrijd op 12 december 2017. Met een tevreden gevoel zit heren 1 te wachten op het eerste biertje om te kunnen proosten. Normaliter zit een tegenstander iets wat teleurgesteld in de kantine na verlies echter van teleurstelling was weinig sprake. Een kleine lach was te zien op hun gezichten. Voordat heren 1 hun proost had gedaan kregen ze de mededeling van de tegenstander dat de volgende bekerronde op een maandagavond in Kollumerzwaag gepland stond en met alle respect…. Daar zit niemand op te wachten! Heren 1 heeft de mededeling tot zich genomen en heeft vervolgens heerlijk geproost en de tegenstander hun zangkunst laten horen.

Over het wegrijdverloop is niet zoveel meer te vertellen als bovenstaande. Volleyballen in Kollumerzwaag daar in tegen wel. Hierbij de high lights:
•Light? Verlichting langs de straten was ver te zoeken. Op sommige plekken voldeed de verlichting van de auto amper
•Temperatuur? Vriespunt met de mededeling 5 km voor de hal, einde strooigebied.
•Parkeren? Geen probleem want alleen de mannen van heren 1 inclusief 1 scheidsrechter stonden op de parkeerplaats
•Kantine? Niet gebouwd, geen vergunning.
•Koffie? Water uit de kraan was aanwezig
•Verwarming? Laag
•Veld? Krap
•Temperatuur douche? Eerste 4 spelers goed vervolgens koud

Waren er wel high lights? Jazeker! De lokale kroeg. Het is voor heren 1 onacceptabel om geen proost uit te brengen op de overwinning en zijn ze uitgeweken naar café Prins. Voor een gezellig dag, avond of nacht ben je hier aan het juiste adres! Het café straalt een sfeervol verleden uit en wat in café Prins gebeurd blijft in café Prins tenzij je eigen verlichting meebrengt zodat je kan zien wat er gebeurd.

Volgende stop in de Beker: Slagharen uit

Nog geen reacties op bericht: "Moekotte Flash Veendam heren 1 zakt niet door het ijs in Kollumerzwaag"

    Wil je reageren?