Coach Henk kan de handen weer uit het haar halen.

De prestaties van Moekotte Flash/Veendam dames 1 zijn in het begin van het nieuwe jaar wisselend te noemen. Een goede wedstrijd werd opgevolgd door de uitschakeling in de beker én een verliespartij in de competitie. Reden voor deze mindere prestaties is dat een aantal teamgenoten last heeft van PHPD en weer anderen houden het op reisje-hier-reisje-daar. Het team was dus niet compleet tijdens de trainingen en wedstrijden en hierdoor was het juiste gevoel niet aanwezig binnen de lijnen. Maar over het algemeen heeft het team helemaal geen reden tot zorgen. Al met al draaien ze goed mee in de derde divisie, ze draaien alleen wat langzamer want qua gespeelde wedstrijden lopen de Veendammers er 3 achter. Hierdoor is het lastig aan te geven waar het team staat, theoretisch gezien staat Flash er het beste voor maar ja, volleybal is geen theoretisch spel 😉

Afgelopen zaterdag mochten de meiden van Henk Koops na een vrij weekend weer aantreden in de eigen Parkstadhal. De nummer laatst, Annen, kwam op bezoek in Veendam. Deze wedstrijd zou 5 punten op moeten leveren voor de thuisploeg en dat zijn de lastigste wedstrijden om te spelen. Annen had niets te verliezen en Flash moest haar reputatie nog maar even waar maken. Henk had Annen goed bestudeerd en kon de meiden voorzien van aardig wat tips. Hierdoor kwam Flash de hele wedstrijd niet in de problemen. De serve was weer terug van weggeweest, al werden er wel wat onnodige fouten gemaakt maar de balans was positief. Ook de meiden aan de buitenkant scoorden er op los, op linksachter lag een stuk niemandsland waardoor de bal telkens op de grond viel bij Annen. Af en toe scoorde Annen een bal en dat lieten ze dan gelijk goed horen. Maar de concentratie bij de Veendammers was prima en daardoor werd deze wedstrijd relatief eenvoudig met 4-0 gewonnen. De setstanden zeggen genoeg: 25-15, 25-12, 25-13 en 25-17.

Komende zaterdag mag dames 1 afreizen naar Hardenberg voor een potje volleybal tegen Captains Kangeroe dames 1. Dit team staat een na laatste en daardoor ligt de druk wederom bij Flash.

Nog geen reacties op bericht: "Coach Henk kan de handen weer uit het haar halen."

    Wil je reageren?