Flash MC2- Surf X1

Vandaag had coach Margrietha iets veel leukers te doen, dus staat Gezienus er alleen voor in de Parkstadhal. De eerste set begint voortvarend met 7 uitmuntende opslagen van Aylin. En dan ineens is het 14-14. Dat ligt niet in de verwachting want Surf staat 8e en Flash 3e. Aan de serve ligt het niet, die gaat bij alle meiden goed. Ook Loes knalt ‘m er zelfverzekerd over en zo ook Nienke. En soms is zo’n zachte bal ook effectief. Na een tactisch balletje over het net van Maran is het 25-22.

De tweede set spelen de dames nog niet scherp. Het zijn weer de opslagen die ons op voorsprong brengen. Een verassende serve van Eline verandert van richting en beland net naast de lijn, in! Jet slaat een bal net over het net, waar zij zo goed in is, precies in een ‘gat’. Dan leveren ze hun voorsprong helaas in het wordt 19-18. De tegenstander heeft een aantal mazzel-ballen. Gelukkig eindigt de set in 25-22. In het publiek gaan stemmen op voor cheerleaders. De vaders, met name David en Sido lijken er wel oren naar te hebben. De Yells gaan wel lukken maar de pompoenen?

Een super strakke opslag van Esmee maakt het 3-2. Met een paar power-ballen van Myrthe loopt Flash uit met 12-5. En dan nog een mooie smash van Esmee in de ‘dode hoek’! Mooi verwoord door haar vader overigens. De dames spelen nu geconcentreerd en zijn scherper. Loes en Nienke drinken zich vast in (water) op de bank, de set nadert het einde: 25-12. Tussendoor komt de jongste telg van een Flash-volleybalfamilie langs met zijn Flash-goes splash-toer. Slimme zet; knap als je de beurs gesloten houdt bij zo’n charmante glimlach! Mooie actie om de volleyballers per bus naar clubkamp te kunnen vervoeren. Wel jammer dan je dan als chaufferende ouder niet meer mee kan meegluren.

Gezienus heeft de dames goed weten op te peppen want de vierde set hoeft het publiek niet zo in spanning te zitten, de meiden gaan goed. 25-10. Het volle pond is binnen. Dat is mooi want Oostermoer hijgt Flash MC 2 in de nek maar die hebben vandaag een punt laten liggen tegen Rolde, waar wij volgende week tegen spelen! Altijd weer gezellig, zo’n thuiswedstrijd!
Lilian Hulzebos

Nog geen reacties op bericht: "Flash MC2- Surf X1"

    Wil je reageren?