Sponsor worden?

Flash Veendam biedt u verschillende mogelijkheden om sponsor te worden:

  • adverteren op de website van Flash of in de digitale nieuwsbrief;
  • een wedstrijdbal bij de thuiswedstrijd sponseren;
  • een team van een inspeelshirt voorzien;
  • een volledig team in officiële wedstrijdkleding steken;
  • een reclame bord tijdens alle thuiswedstrijden beschikbaar in 2 afmetingen;
  • een “op maat” mogelijkheid, in overleg te bepalen.

Wedstrijdbal sponsoren

Indien u een wedstrijdbal sponsort dan nodigen wij u uit om met het team op de foto te gaan waarbij u de wedstrijdbal aanbiedt. U ontvangt van ons een foto van de overhandiging.

U kunt er ook voor kiezen om een wedstrijdbal aan te bieden aan Flash topteams. Heren 1 (3e divisie) of Dames 1 (2e divisie). Naast de hiervoor genoemde tegenprestaties, wordt de gemaakte foto met een kort persbericht aangeboden aan de lokale media, en ontvangt u de foto ingelijst, inclusief een gebruikte volleybal met daarop de namen van de spelers. Leuk om in uw zaak te hangen.

Inspeelshirt

Een inspeelshirt is een shirt dat een team draagt voordat aan de officiële wedstrijd wordt begonnen. Het shirt hoeft niet aan de voorschriften van de NeVoBo te voldoen. Opdruk op een inspeelshirt kan in overleg plaatsvinden.

Wedstrijdkleding

De wedstrijdkleding dient te voldoen aan de voorschriften die de NeVoBo stelt. (duidelijk leesbaar rug en borst nummer, Flash Logo op de kleding.) Het team zal in alle officiële wedstrijden in de sponsorkleding verschijnen.

Onze partner voor het leveren van teamkleding is EM Sporting uit Veendam. De sponsor schaft de kleding aan en ontvangt voor de totale kosten, kleding + bedrukking de factuur van EM Sporting. De vereniging heeft een rood – wit clubshirt van het merk Macron uitgekozen om uniformiteit als vereniging uit te dragen. Het tenue kan naar eigen wens aangevuld worden met donkerblauwe broekjes.  Voor een prijsopgave van de mogelijkheden tot bedrukking op shirt en broekjes ontvangt u een offerte van EM Sporting. Sponsorbedrag vanaf € 150 per jaar.

Bij het sponsoren van teamkleding hanteert de club een vaste sponsorbijdrage per jaar. De sponsoring voor kleding wordt met Flash aangegaan voor een periode van 3 jaar. Na de periode van 3 jaar  wordt de kleding die nog representatief is aan een goed doel gedoneerd. Volleybalvereniging Flash geeft bekendheid aan U als kleding sponsor om deze op de Flash website en in de Flash clubkrant te vermelden.

Reclameborden

De reclameborden worden bij elke thuiswedstrijd en bij speciale evenementen in de Parkstadhal geplaatst. Wij hanteren twee formaten borden:

  • Standaard bord                ( 75 x 150 cm ) excl. aanschaf;
  • Groot bord                         ( 75 x 200 cm) excl. aanschaf.

Onze partner voor het leveren van reclameborden is Faber Reclame uit Veendam. De sponsor schaft het reclame bord aan en ontvant voor de vermelde kosten bij de gekozen afmeting rechtstreeks de factuur van Faber Reclame. U bent dus zelf eigenaar van het reclamebord. Voor de aanschaf van de borden zult u een prijsindicatie ontvangen.

Maatwerk 

In overleg zijn er ook andere manieren van sponsoring bespreekbaar.

Kosten

Wij hebben hier geen prijzen genoemd, omdat wij deze graag in overleg met u  willen toelichten en uw bijdragen zo niet “op straat” komen te liggen.Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie of met één van de bestuursleden.

Neem contact met ons op