Laatste wedstrijd MC2

Vandaag speelt Flash MC2 tegen VCO 72 MC1. Om zeker te zijn van de derde plaats moeten we 2 sets winnen. De wedstrijd gaat mooi gelijk op. Bij de VCO zitten een paar meiden die keihard bovenhands opslaan en een aantal met een zacht boogballetje. Het wordt niet makkelijk vanmiddag. Een mooie smash van Eline en Aylin. Myrthe smasht schuin naar achteren, precies in de hoek. De dames staat goed te spelen en de eerste set is binnen. De tweede set gaat ook gelijk op. Britt haalt de eerste punten binnen met een paar mooie strakke serves. Maarten fluit terecht een aantal keren voor netfouten aan de kant van Flash en dat is jammer. Ondanks de supersmash van Nienke achterin de hoek gaat de 2e set naar VCO. Ook de derde set bestaat uit mooie volleybal. Met een tactische bal in het midden van Esmee zitten we er dichtbij maar op het laatst loopt VCO uit en pakt ook derde set.

Dan trekken we alles uit de kast: een tactische wissel van de tellers, de decibellen bij het publiek stijgen tot recordhoogte. Het is mooi dat dit een thuiswedstrijd is, ook nog eens op het voorste veld. Jet is goed aan het net en Loes is weer heel goed aan het stofzuigen, ze duikt heel wat keren naar de grond. De vierde set wint Flash! De laatste set willen de meiden natuurlijk ook winnen. We komen achter te staan met 7-12. Dankzij een standvastige opslagsessie van Maran en een paar mooie aanvallen komt VCO niet verder dan die 12 punten. Mooi om het seizoen zo met een winnende pot af te sluiten.

De meiden trainen nog even door maar voor ons als ouders zit het erop. Tijdens het volleybalseizoen breng je als volleybalouders heel wat uurtjes met elkaar door sporthallen en sportkantines. We zaten we nooit geweldig om te zien hoe de meiden gegroeid zijn onder de enthousiaste leiding van trainer Margrietha en assistent-trainer Gezinus. Met 7 punten verschil op de nummer 2 Sudosa-Deso MC2 en 23 punten verschil met de kampioen Ritola XC1 is de derde plaats in de competitie een goed resultaat!

Lilian Hulzebos

Nog geen reacties op bericht: "Laatste wedstrijd MC2"

    Wil je reageren?