Lycurgus MC2-Flash MC2

We staan op een gedeelde derde plaats met VCO (54 punten). Zij moeten vandaag tegen de koploper Ritola (75 punten) spelen, wij tegen de hekkensluiter Lycurgus die nog maar 4 punten heeft. Dit soort wedstrijden heb ik als toeschouwer een hekel aan. In theorie een makkie maar de praktijk wijst vaak anders uit.

Zo ook vandaag. We hadden vandaag 5 punten kunnen scoren dan was de derde plaats zeker. Waarom geeft Flash de tweede set weg? Het vroege tijdstip 7.30 vertrek? De locatie? Een sporthal in Beijum waar je vaak voor de deur moet wachten, de koffie slecht en duur is, waar geen licht in de toiletten is, waar de beheerder ’s nachts ook als bewaker fungeert terwijl hij er overnacht? Of de beroerde puntentelling? Bord niet te zien, reservespelers van Lycurgus houden de stand bij en vergeten, heel begrijpelijk, punten bij te zetten als ze eindelijk weer een set winnen?

Nee bij onze meiden gaat gewoon veel mis. Gelukkig weten ze zich te herpakken en herinneren ze zich weer hoe je moet volleyballen. Mooie smashes van Maran, Nienke en Aylin. Loes haalt de ballen goed van de grond en Esmee slaat mooi op. Jet is heel goed aan het net en Myrthe slaat een paar aces en verwondt hiermee zelfs een tegenstandster. Maran slaat zichzelf tot slot nog even een bloedneus en dan kunnen we eindelijke de deur van de Sporthal Beijum achter ons dicht trekken. Op naar het voetbalveld, hockeyveld, de tuin in maar in elk geval de zon in! Tenzij je na zo’n zware, vroege ochtend ook nog eens de keuken in moet om taarten te bakken. Fijne verjaardag Margrietha!

Lilian Hulzebos

Nog geen reacties op bericht: "Lycurgus MC2-Flash MC2"

    Wil je reageren?