InVraplus mini’s drie keer winst in Gieten

Afgelopen zaterdag mochten de toppers van het InVraplus team hun kunsten gaan vertonen in Gieten. Het beloofde een speciale dag te worden omdat onze sterspeler Minke Kruid jarig was. Nadat iedereen in de kleren is gehesen begint coach Werner aan de warming-up. Al gauw blijkt dat onze meiden een uitgeslapen indruk maken en de sfeer zit er van begin af aan goed in.
Als eerste treffen we de meiden van Flash Veendam. Een team wat goed aan de weg timmert en zichtbaar stappen maakt. Voor de meiden is het natuurlijk extra leuk want iedereen kent elkaar. Als het fluitsignaal klinkt beginnen we aan de eerste 12 minuten van de ochtend. De InVraplus mini’s hebben de zaakjes goed op orde en ze bewaren de rust. Er wordt goed geserveerd en ook het doordraaien loopt als een geoliede machine. Na 12 minuten staat er een prachtige 5-1 uitslag op het scorebord, wordt er gejeld en daarna gaan we handjes schudden met de “tegenstander”.
Als tweede staan we tegenover Ritola. Een team wat deze ochtend al van VCO heeft gewonnen, dus we moeten alle zeilen bijzetten. Onze meiden moeten even wennen dat ze nu op de andere kant van het net staan en we komen achter te staan. Gelukkig weten ze de draad na 6 minuten goed op te pakken en beginnen we aan de inhaalrace. Met nog 60 seconden te gaan staan we uiteindelijk op 3-2 en worden we letterlijk gered door de bel. Een superspannende wedstrijd met een resultaat waar we superblij mee kunnen zijn. De opluchting is groot onder de teamleden. Nu eerst wat drinken…
Als laatste nemen we het op tegen Olympia. Een tegenstander die je gerust een wolf in schaapskleren mag noemen. Olympia is van begin af aan een team waar Flash grote moeite mee kan hebben. Het is dan ook superspannend want we gaan redelijk gelijk op. Tot echt grote rally’s komt het niet maar de spanning is om te snijden. Als de bel gaat halen we opgelucht adem, een score van 3-2 in het voordeel van de Flashmeiden.
Na deze 3 geweldige wedstrijden is het tijd om de gaan zingen voor de jarige Jet. En omdat het inmiddels al 10.00 uur geweest is wordt er opgewekt van de zakjes chips gegeten. Zelfs de coaches en het publiek eten mee! Volgende week is onze laatste speeldag voor dit seizoen en laten we zeggen dat het nog alle kanten op kan 😉

Nog geen reacties op bericht: "InVraplus mini’s drie keer winst in Gieten"

    Wil je reageren?