Acute Hulp Flash Veendam D2 laat punten liggen in Groningen

Afgelopen weekend mochten de dames van Acute Hulp Flash Veendam aantreden tegen de lange meiden van Lycurgus uit Groningen. Hierover kunnen we lange stukken tekst gaan schrijven, maar het zou ook in een kort stukje samengevat kunnen worden. Er is gekozen voor het laatste.

De dames uit Veendam begonnen niet fel genoeg in de eerste set. De lange meiden uit Groningen wisten de punten makkelijk te scoren en zo keek Flash al snel tegen een achterstand aan. Gelukkig was er iemand binnen het team van Flash die deze achterstand weg wist te werken met een serveserie. De dames uit Groningen moesten vanaf het begin van de serve nog maar 2 punten, maar het mocht voor hun niet baten. De speelster aan Veendamse zijde sleepte met haar serve en ondanks de 2 time outs aan de overkant de set binnen.

De tweede en derde set verliepen aan de Veendamse zijde erg stroef. Het blok aan de overkant van het net stond goed en ook de Groningse meiden begonnen goed te serveren.

In de vierde set moest het dan maar gebeuren. Bij een stand van 6-2 (voor Veendam) begon het serveskanon weer te serveren. Dit is uitgelopen tot een stand van 18-2. Er was een goede voorsprong opgebouwd en het enige wat de Veendamse dames moesten doen was rustig punt voor punt de set binnenslepen. Dat lukte dan ook met de setstand van 25-8.

De vijfde set zag er alles belovend uit. Bij de kantwissel stonden de meiden uit Veendam nog voor, maar helaas walste het team uit Groningen er toen overheen.
We moesten dus genoegen nemen met een 3-2 nederlaag. Er had wel wat meer ingezeten, maar helaas!

Vandaag staat de wedstrijd tegen Olympia op het programma in onze eigen Parkstadhal. Een strijd in de middenmoot van de poule. De vorige wedstrijd wisten de Veendammers met 3-2 te winnen in het hol van de leeuw in Groningen. Lukt het ze vandaag thuis ook weer?! De wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld en u bent van harte uitgenodigd!

Nog geen reacties op bericht: "Acute Hulp Flash Veendam D2 laat punten liggen in Groningen"

    Wil je reageren?