Meeuwen D1 – Acute Hulp Flash D2 – Meeuwen D1

Voor de meiden van Acute Hulp Flash D2 stond twee keer achterelkaar de zelfde tegenstander op het programma. Meeuwen uit Zuidhorn. Dit team staat 1 plekje boven ons dat betekent aan de bak.
De uitwedstrijd hebben wij gebruik gemaakt van supersub Ineke uit het 3e. Christa en Esmee hadden laaaaang geleden andere plannen gekocht. Ineke is inzetbaar op zowel de midden als buitenpositie dus superhandig. Dank je wel dat je erbij was!
Net als de temperatuur buiten was het erg koud in de sporthal in Zuidhorn. Het vroor nog net niet binnen. Dit in tegenstelling tot de hal in Veendam een week later waar de mussen wel van het dak konden vallen van de warmte.

Beide partijen hebben geen sprankelend volleybal laten zien en schoten beide niks op met de uitslag. 1-3 en 3-1. De thuisspelende ploeg zag beide keren de winst met de gasten naar huis gaan.
Vanaf Flashzijde kunnen we concluderen dat er moeizaam gescoord werd aan de buitenkanten in beide wedstrijden. De servicedruk van onze kant vorige week wel goed was, met veel service series en nu niet. Vervolgens ook in de rally net niet genoeg scherpte waardoor onnodige foutjes gemaakt werden. Vorige week was het andersom….tja… Acute Hulp Flash D2 en de Meeuwen hielden elkaar daarom over twee wedstrijden in balans.
Acute Hulp Flash D2 bezet met deze resultaten de 6e plaatst in de promotieklasse A. Er wachten nog vijf wedstrijden tegen respectievelijk Olympia (7e), Donitas (8e) Veracles (9e) en Vios Kolham (1e).

Komende zaterdag speelt Acute Hulp Flash Veendam D2 echter eerst tegen Lycurgus (4e). Wederom een wedstrijd met een tegenstander die boven ons staat. We gaan er weer voor en met een beetje meer scherpte, inzet en plezier moeten we nu wel weer een leuke pot van kunnen maken met het liefst natuurlijk de punten, rambam, mee naar Veendam!!

Nog geen reacties op bericht: "Meeuwen D1 - Acute Hulp Flash D2 - Meeuwen D1"

    Wil je reageren?