Moekotte Flash heren 1 swingt 3 sets langs Donitas

Afgelopen zaterdag stond er na 4 volleybal loze weekenden eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Tegenstander in de parkstadhal waren de gele met blauwe studenten van Donitas. De dinsdag voor de wedstrijd aan werden de neuzen even weer allemaal dezelfde richting opgezet door Jan, want we waren op z’n zachts gezegd niet aan onze beste weken bezig wat betreft trainingen. Wat bijvoorbeeld tot gevolg had dat we uitgeschakeld zijn in de beker.

We houden niet vaak een bespreking in de bestuurskamer met ons team, maar als het gebeurt, mist het z’n uitwerking niet. Met bij vlagen goed volleybalspel werd Donitas volledig zoek gespeeld. Met setstanden van 25-15 25-11 en 25-11 was het duidelijk wie het spel dicteerde. Positief punt was dat iedereen speeltijd kreeg, wat betekend dat de ziekenboeg gelukkig weer leeg loopt.

Wanneer je zo’n relatief eenvoudige wedstrijd speelt weet je 1 ding zeker, er komt een moment dat de concentratie weg zakt en dat je het toch nog moeilijk krijgt. Tussen elke set werden we daar goed op gewezen door Jan. En toch gebeurde het. In de 4e set kregen we het niet voor elkaar een gaatje te slaan. Sterker nog, Donitas was als eerste bij de 20 punten. Op dat moment vond Jan het genoeg en nam een time-out. Zijn eerste van de wedstrijd. Er werd een vakkundige donderspeech gegeven en dit miste zijn uitwerking niet. Ook de 4e set konden we nog bijschrijven. Met 25-23.

Komende zaterdag staat de derby tegen Vios op het programma. Vios staat 3e. De eerste wedstrijd werd met 2-3 verloren, dus spannend zal het zeker worden. Dus mocht je tijd hebben, zeker even komen kijken! 16.30 in Slochteren. Tot dan!

Nog geen reacties op bericht: "Moekotte Flash heren 1 swingt 3 sets langs Donitas"

    Wil je reageren?