Sudosa-Desto MC7-Flash MC2

Weer een feestje op zaterdagochtend in Olympus in Assen. Een mooie sporthal waar over nagedacht is, ook over het gebruiksgemak! Maar het grootse feest vindt plaats op het veld. Als ouders zijn we zo druk met het bespreken van de wereldproblematiek dat we ons om 11.00 uur moeten haasten naar veld 6. De dames pakken de eerste set makkelijk. Mooie smashes van Maran en Loes en een kanonkogel-opslag van Aylin. De stand: 9-25, PIZZA!

Ze zijn net zo fanatiek als tijdens de ouder & kind training, alhoewel Nienke toen wel heel fanatiek was (-; . In de 2e set maken de dames het heel spannend voor het publiek. Myrthe staat garant voor een aantal aces en de stand wordt gelukkig 22-25. De derde set is slopend om te zien: dan staat Flash voor, dan Sudosa. De rally’s duren langer dan de vorige set. Jet is veruit de langste speelster en maakt hier mooi gebruik van met tactische ballen over het net 24-26.

Gaan we ook het laatste punt pakken? Nee, jammer genoeg niet: 25-17. Ondanks de langste rally ooit van dit team en ondanks de opslag van Esmee, die de het meest constant was deze wedstrijd. Het lukt even niet. De koppies hangen teleurgesteld naar beneden. Maar wij als ouders zijn trots! Woman of the match was vandaag Loes, ze was heel scherp! Ze dook vlak langs de muur om een bal van de grond te halen, die helaas buiten de antenne om ging. Trainers Margrietha en Gezienus zijn ook tevreden, maar zien meer durf en harde smashes tijdens de training. Helaas moeten we tot 13 januari wachten om te zien of dit lukt. Of gaan een aantal dames los tijdens het Beachvolleybal in Midwolda op 27 december?! Hoe dan ook, een leuk stel de meiden van MC2!

Nog geen reacties op bericht: "Sudosa-Desto MC7-Flash MC2"

    Wil je reageren?