Moekkotte Flash wint de clash van Smash

Dinsdagavond trok Moekotte Flash Veendam Heren 1 de volleybalschoenen weer aan. Deze keer niet voor de wekelijkse training maar de mannen van Smash Bijlen kwamen op bezoek voor een bekerwedstrijd.

De eerste set verliep redelijk soepel voor Flash waarna ze de eerste set al snel met 25-21 binnen hengelden. Terwijl de Veendammers zich bedachten dat ze een goede stap hadden gezet richting de 1/8 finales van de beker stapten beide teams weer het veld in voor de tweede set. In de tweede set werd het Flash niet buitensporig moeilijk gemaakt uiteindelijk en vergrootten de mannen van flash hun voorsprong door deze set met 25-20 te winnen. Weinig stond de overwinning van Flash nog in de weg en met die gedachte wonnen de Veendammers de wedstrijd met 3-0 na ook de derde set gewonnen te hebben met 25-19.

Tot grote schrik zagen we meteen na de wedstrijd dat we voor de volgende ronde op een maandagavond naar Kollumerzwaag mogen reizen. Maar aangezien de uitslag al was ingevoerd kwamen we er niet onderuit. Flash overwintert in de beker!

Nog geen reacties op bericht: "Moekkotte Flash wint de clash van Smash"

    Wil je reageren?