Mini N3-2 Kampioen!

Zaterdagochtend, 7.20 uur op een verlaten parkeerplaats in Veendam. Het is donker, glad en koud. De kinderen zijn echter vol energie en heel erg wakker. We hebben afgesproken dat een deel samen rijdt en dat een deel op eigen gelegenheid naar de sporthal in Slochteren gaat.

Op naar onze laatste wedstrijden voor dit deelseizoen. We kunnen vandaag kampioen worden, en dat is te merken.  We zijn allemaal op tijd aanwezig en Raymond begint de warming up met de boys (Renate ging bij de meisjes kijken, want zij kunnen nog roet in het eten gooien betreffende het kampioenschap, en natuurlijk moet dochterlief ook aangemoedigd worden).  Een warming up is ook zeker nodig want het is steenkoud in de hal en dat op de gasbel.

De jongens stuiteren over het veld, vol spanning! De eerste wedstrijd gaat beginnen. Het is tegen VCO en de vorige wedstrijd hebben we daar met 7-1 van gewonnen. De jongens denken, dat wordt een makkie, maar niks is minder waar. De ballen vliegen alle kanten op, net als de jongens trouwens. Pfff geen land mee te bezeilen, wat zijn ze zenuwachtig. Kom op, nog een paar minuten, even concentreren en vooral rustig blijven. Rustig blijven is eenunderstatement, aan de kant stijgt de hartslag en ook de inwendige termeratuur, nog 1 minuut en het staat nog steeds 3-3. Nu echt rustig blijven. Gelukkig het helpt, na 12 minuten is het 4-3 voor de jongens. Wat zijn ze blij. De eerste spanning is eraf!

Even tijd om bij te komen, na 15 minuten mogen we weer aan de volgende wedstijd beginnen, dit keer tegen Ritola. Maar eerst even tijd voor een goed gesprek. Hahahaha. Vol vertrouwen gaan we beginnen (ze weten inmiddels dat als ze deze wedstrijd winnen, dat ze kampioen zijn). De concentratie is er weer (een heel klein beetje). Maar gelukkig biedt deze tegenstanden niet veel weerstand want de uitslag is 5-1!! WE ZIJN KAMPIOEN!!!!

De jongens zijn dolblij, een hoop gejuich en toegesnelde ouders komen om de jongens te feliciteren! Wat knap van ze! Nog maar net bij elkaar en gelijk kampioen worden! Toppers zijn het!

Oke, veel tijd om te feesten is er niet… er moet weer gespeeld worden. Dit keer tegen Oostermoer. De jongens doen erg hun best en proberen van alles, maar er lukt niet veel meer, ze hebben zin in een feestje en zijn er met hun koppies niet bij. Ze zien alles en iedereen behalve de bal en waar deze geplaatst moet worden. Ach, het wordt ze vergeven (voor deze ene keer… ? ).
De stand is 3-2 voor Oostermoer, de eerste verliespartij voor de jongens vandaag, maar ik heb het idee dat ze hier niet echt van onder de indruk zijn.

 

 

 

 

 

 

Nou kom op, nog 1 partijtje. We moeten er eigenlijk voor zorgen dat we de laatste wedstrijd met winst afsluiten, als echte kampioenen. Die woorden komen binnen en WOW (!) ze spelen ook echt als echte kampioenen. De opslagen gaan perfect, de hoekjes en gaatjes worden gevonden. Er wordt weer fantastisch samengespeeld (ik snap dat ze kampioen zijn geworden, wat doen ze  toch super leuk). De zoemer gaat. De eindstand….. 7-1 voor Flash!!

Samen met de meisjes, die 2de zijn geworden (meiden GEFELICITEERD!!!) duiken we de kantine in. Er staan 2 heerlijke bergen met slagroomsoesjes voor al onze toppers klaar! Aanvallen!

Het was een fantastisch leuk (half seizoen). We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en in het nieuwe jaar gaan we weer knallen met die ballen!!!!

(en iedereen bedankt voor alle support!!)

.    

Nog geen reacties op bericht: "Mini N3-2 Kampioen!"

    Wil je reageren?