InvraPlus N3 team 1 eindigt op de verdiende 2 plek.

Zaterdag 16 december was de dag dat de laatste wedstrijden van dit jaar voor de mini’s gespeeld mochten worden. Onze Goed heilige man heeft al een paar week ons land verlaten maar had nog een leuk cadeautje achtergelaten voor de mini’s en hun ouders. Namelijk het tijdstip van vertrek. Er mocht vertrokken worden om 7:20. Ja lieve mensen 7:20.. Bij de hal voor vertrek zag je het verschil tussen ouders en de kinderen. De kinderen hadden een glimlach en leken fris en fruitig. De ouders… tja er werd wel wat gezegd maar het liefst keken wij voor ons uit, met de gedachte hoe lekker het bedje ook was, en zeiden niets. Maar goed er moest gespeeld worden dus werd er in kolonne gereden richting Slochteren naar de Duurswoldhal. Vanwege dat we toch iets te vroeg aan zouden komen werd er een toeristische route genomen. Helaas werd dit niet beloond. Er was weinig te zien gezien het nog zo vroeg was en dus donker… Eenmaal aangekomen werd er toch eerst even goed gekeken of wij niet in de verkeerde hal waren aangekomen. De temperatuur gaf aan dat wij niet in een sporthal waren maar ergens in een overdekte ijsbaan. Het was koud erg koud. Zo koud dat zelfs Emma het nodig vond om na het omkleden haar winterjas aan te laten. Maar de bal werd door Feline gepakt en deze zorgde ervoor dat het team langzaam wat meer ging doen dan rillen van de kou. Langzaam lieten ze zien dat ze klaar waren voor de wedstrijd. Hup naar het veld waar gespeeld moest worden. Daar nog even een paar warming-up oefeningen wat serveren en men was klaar om te spelen
De eerste wedstrijd ging van start. We mochten spelen tegen Vios Kolham. Een team wat ook in de afgelopen periode erg gegroeid is. Dus we wisten wat we moesten doen. 12 minuten lang bij de les blijven.. Onze supporters hadden zich op de tribune genesteld en lieten zien dat ze geen last van hoogtevrees hebben. Hoger op de tribune plaatsnemen kon niet. Een excuus had kunnen zijn dat ze verder nergens ander konden zitten. Maar deze kon niet gebruikt worden gezien er bijna verder niemand op de tribune zat. Maar goed ze zaten er. Vios ging goed van start en legde de ballen goed weg en scoorden makkelijk. Maar…. Er kwamen steeds meer rally’s en er werd erg goed gevolleybald het leek er wel. Het was een genot om naar te kijken. Het punten maken ging heen en weer en dit resulteerde in een gelijk spel van 2-2.

Een wedstrijd “rust”. Tijd voor koffie en tijd voor ontspanning. Daarna mocht er gestreden tegen VCO’72. Het team van VCO’72 zet zich neer als een sportief team, zowel coach als speelsters. Ook een team wat erg goed kan spelen en dit lieten ze zien tegen ons. Erg goed en verzocht spel waar Flash op dat moment niet tegenop kon. Van onze kant was het geen slecht spel maar VCO’72 was beter en helaas verloren wij deze wedstrijd.

De derde wedstrijd stond Ritola op ons te wachten. Na een verloren en een gelijkspel hadden wij wel zin in een overwinning. Wij waren er klaar voor. Feline bracht de pass weer goed. Famke stak boven ieder uit met haar armen en ving de bal perfect om te scoren. Minke zocht weer de gaten met haar schijnbewegingen en haar “no look move” (uitleg: naar de ander kant kijken waar je heen gooit). Emma stuurde het team perfect en Meike gleed door het veld om ieder bal van de grond te houden. Dit willen de coaches Cor en Werner zien. Trots keken ze naar het team… uitslag was 4-1 voor Flash. De overwinning was binnen.

Nu de laatste wedstrijd tegen Oostermoer. De laatste wedstrijd van dit jaar. Deze willen wij ook nog wel winnen, het jaar goed afsluiten. De supportersgingen er ook nog even voor zitten. De ontspanning zat er in. Er werd veel gelachen met elkaar. Wat vaak als effect heeft dat er minder goed gevolleybald zou kunnen worden. Maar dit was niet het geval voor de dames. Deze hadden lol maar bleven wel scherp. Het resulteerde in een overwinning van 4-1. Beter kun je dit jaar niet afsluiten.

Na deze wedstrijden werd er gezamenlijk met het jongens team n3 team 2 genoten van 2 torens gemaakt van soesjes. De dames hadden de jongens hierop getrakteerd ivm hun behaalde kampioenschap. Nogmaals gefeliciteerd jongens, knap gedan. Het seizoen zit er nu eerst op en men kan straks genieten van de welverdiende vakantie.

Emma Feline Famke Minke Meike Cor en Werner willen iedereen bedanken voor het aanmoedigen bij de wedstrijden. Ook voor de supporters is het soms een opgave om op de zaterdagochtend uit bed te moeten stappen. Natuurlijk willen wij Ellin Pelgrim ook niet vergeten. Ellin jij ook bedankt. Door jou zijn ook deze meiden erg gegroeid.

Voor ieder vanuit het mini team InvraPlus fijne dagen gewenst en tot in het nieuwe jaar.

Nog geen reacties op bericht: "InvraPlus N3 team 1 eindigt op de verdiende 2 plek."

    Wil je reageren?