Tweede plaats voor de Witting installatietechniek mini’s

We zijn tweede geworden in onze competitie! Afgelopen zaterdag moesten we de laatste 4 wedstrijden spelen in Slochteren.

De eerste wedstrijd was tegen Tyfoon uit Stadskanaal. Fanatiek beginnen Britt, Linda, Noa, Romy en Eline aan de wedstrijd. Ze willen de koploper uit Stadskanaal voor het eerst verslaan. Meiden klaar? Spelen maar! Het team speelt snel en technisch draait het perfect. Een rally van 8 minuten met mooie vangballen van Britt volgt. Zowel de scheidsrechter als de tegenpartij zijn onder de indruk van hetgoede spel. Helaas valt de bal net verkeerd en wint Tyfoon de wedstrijd. Hierdoor zijn ze kampioen en we feliciteren hun met het verdiende kampioenschap.

Op veld 2 wacht het tweede team van Flash op ons. Deze meiden maken het ons makkelijk omdat ze extra volleybaltechnieken gebruiken tijdens de wedstrijd. We doen hier niet aan mee omdat we graag tweede willen worden. Linda gooit weer mooie harde ballen met een gemeen effect. Er wordt gemakkelijk gewonnen en we gaan spelen tegen onze directe concurrent Volop 69.

De speaker roept om “Wil Volop 69 zich naar het veld begeven we zijn begonnen!”. We kijken naar een leeg veld en wachten op de tegenstander. Uit al gaten en hoeken komen de blauwe shirtjes van Volop tevoorschijn. Het blijken er uiteindelijk 3 te zijn, maar het jongetje telt duidelijk voor twee. Ons postsitespel is goed omdat de meiden automatisch in een ruit gaan staan. Hierdoor lukt het Volop niet om onbezette plekken in het veld te vinden. Eline weet een punt te scoren omdat ze goed kijkt waar niemand staat. De wedstrijd wordt gewonnen en we gaan even rusten. In de rust wordt er het spelletje “Annemaria koekoek”gespeeld om lekker warm te blijven.

De laatste wedstrijd van het seizoen is tegen Annen. Noa en Romy serveren de hele dag foutloos en Annen kan alleen maar kijken naar deze ballen. Ze zijn hard en goed geplaatst! De overwinning smaakt naar kipnuggets, fietjes en cola. Onze mascotte is zo blij dat hij ook meedoet met onze yell.

Binnenkort gaan we de tweede plek gezamenlijk vieren!

We wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een sportief 2018.

Groeten van Britt, Linda, Romy, Eline en Noa.

Nog geen reacties op bericht: "Tweede plaats voor de Witting installatietechniek mini's"

    Wil je reageren?