Moekotte-Flash/Veendam heren 1 tegen Pegasus heren 1

Na de 3-2 verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen VIOS. Waren de heren van Flash Veendam uit op een overwinning want, wie gaat er voor zijn lol naar Ter Apel…

De eerste set stuurde Jan Pot de volgende mannen het veld in Erik als spelverdeler, Martijn op de diagonaal, Arnoel en Dennis op de passerloper positie, Maarten en Freddy op mid en Lars als libero.

De set kwam zeer moeizaam opgang en op 3-5 in het voordeel van Pegasus was Jan genoodzaakt een time-out te nemen. De boodschap in deze time out was duidelijk: als we zo doorgaan als dat we nu doen, wordt winnen erg moeilijk. De rest van de set hielden de 2 punten verschil in het voordeel van Pegasus stand. De set eindigde dan ook in 25-23.

De tweede set moest er wat veranderen de nodige wissels werden doorgevoerd. Bas en Alwin kwamen erin voor Dennis en Arnoel. Verder kwam Marco in de plaats van Maarten. Deze wissels resulteerden in een set winst van 22-25. De derde set was weer een set met veel ups en downs en helaas won Pegasus deze set met 26-24.

De 4de set kwam er meer vuur in het team van Flash Veendam. De bal ging wat makkelijker rond en Pegasus had even de gedachten dat ze de wedstrijd al gewonnen hadden. Hier maakte Flash Veendam handig gebruik van en zo sleepten wij er alsnog een 5de set uit.

Toen kwam de ondertussen gevreesde 5de set. Ook deze set had weer zijn ups en downs. En tja.. hoe spijtig het ook is de laatste set werd gewonnen door Pegasus.

Was er dan helemaal niks goed in Ter Apel? Nou, het bier smaakte goed en het eten bij de plaatselijke shoarmaboer was erg lekker en heeft de pijn van de 3-2 nederlaag toch wel een heel klein beetje verzacht.

Aankomende zaterdag speelt Flash Veendam heren 1 tegen Sudosa de nummer 1 van de competitie. Dit beloofd een mooie pot volleybal te worden. Tot zaterdag!

Set standen Pegasus – Flash Veendam
1- 25-23
2- 22-25
3- 26-24
4- 20-25
5- 15-11

Nog geen reacties op bericht: "Moekotte-Flash/Veendam heren 1 tegen Pegasus heren 1"

    Wil je reageren?