Strijdvaardig PRA Health Sciences dames 3 wint van Pegasus

Zaterdag 2 december 2017, een veel belovende dag. Met veel moed, na het inmaken van De Bevers op 24 november, vertrokken wij richting Ter Apel voor een mooi potje volleybal. Hier volgt 5 sets gerommel, sterk volleybal & een aantal spannende momenten.  In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ begonnen we aan de eerste set. Eigenlijk verliep dit best soepel en werd het ene puntje na het andere puntje gemaakt. Met een rustig sfeertje en veel focus wonnen wij deze set met 22-25!
1-0 voor Flash! Dit voelt toch wel lekker. We zitten er goed in, maar Pegasus begint ook beter te gaan spelen. Uit onze wedstrijd geschiedenis blijkt ook wel dat wij erg veel van spanning houden. En dat laten we deze set ook zeker weer zien. De achterstand neemt rustig toe, we werken hard, maar helaas pakt Pegasus de tweede set met 25-15. 1-1, jaja, wederom een vleugje spanning & sensatie. Het spel is zeker nog niet gespeeld en we beginnen gedreven aan de derde set. Dit gaat al stukken beter, de focus was terug en we kwamen weer lekker in ons spel. Deze set gaat het gelijk op, maar weet Pegasus helaas toch binnen te slepen met 25-21. Helaas, 2-1 achter, we gaan toch niet wéér verliezen hè? Eigenlijk hebben wij op dit moment niet zoveel te verliezen. Vol goede moed beginnen wij sterk aan de vierde set. Er werd wat gewisseld door Harry, beter geserveerd, slimmer gespeeld en keihard aangevallen. Opgeven doen wij niet en dat laten wij tijdens deze set ook zeker zien. Wij winnen namelijk heel zakelijk met 25-20, erg spannend was dit niet. Het staat 2-2!
Tijdens onze laatste uitwedstrijd gingen wij ook voor een vijf-setter, helaas niet in ons voordeel. Dit gaf ons natuurlijk extra motivatie om nu gewoon met 3-2 naar huis te gaan. Want, door het winnen van een vijf-setter, toon je toch karakter! De sfeer zit er lekker in, het enthousiasme neemt toe en er ontstaan steeds meer frustraties aan de kant van Pegasus. Wij, daarentegen, bleven gefocust en eigenlijk heel erg sterk spelen. Na een paar sterke passes & lekkere aanvallen winnen wij deze set met een dikke stand van 15-9.
Stiekem voelt het toch wel heel fijn, om na een sterke wedstrijd van vorige week, wederom met winst op zak in de vrieskou richting Veendam te vertrekken! Het lijkt de goede kant op te gaan en wij hebben erg veel zin in de volgende wedstrijden! Wij zien jullie graag volgende week in de Parkstadhal om 16:00 voor meer spanning & sensatie tegen Sudosa!
Nog geen reacties op bericht: "Strijdvaardig PRA Health Sciences dames 3 wint van Pegasus"

    Wil je reageren?