Jongens Mini N3-2 dromend naar 2e plaats

Afgelopen zaterdag 2 december was het weer zo ver. We mochten onze krachten weer bundelen en wedstijdjes spelen!

We zijn de dag vroeg begonnen, verzamelen om 8.10 op de parkeerplaats en samen met het meisjes team vertrok de hele stoet naar Gieten!

Daar aangekomen, snel omkleden en klaar maken voor de wedstrijd. De coach heeft ze een pittige warming up gegeven en ze waren er klaar voor!

De eerste wedstrijd is tegen Oostermoer, volle concentratie en gedrevenheid, bijna alle ballen worden gepassed, gevangen en tactisch over het net gebracht.
Wat laten ze een goed spel zijn! Super om hier naar te kijken. Na 12 minuten de zoemer…. Yeahhh gewonnen, het score bord geeft 5-1 aan!

Gelijk door naar wedstrijd nummer 2 van vandaag. Het is de wedstrijd tegen onze trainingsvriendinnen (en broer tegen zus). Het geeft de meiden vleugels om tegen de jongens te spelen. We zijn wat afgeleid door de mooie tegenstanders en staan soms wat dromerig in het veld. Alle eer gaat deze keer naar de meiden, zij winnen deze wedstrijd met 4-2. We hebben tegenstand geboden, maar niet genoeg. Gefeliciteerd dames.

Nu eerst tijd voor een slokje en een koekje, (en koffie voor de ouders!) we hebben een half uurtje pauze. Na wat drinken en tikkertje spelen is het weer tijd voor alweer de laatste wedstrijd van vandaag. Eerst even overleg met z’n allen. Wat ging er goed, wat kan er beter…. Oke we zijn weer volledig (voor zover mogelijk met al die sinterklaas kriebels en pieten dansjes tussendoor) gefocust. De wedstrijd tegen VCO kan beginnen. De verloren wedstrijd hebben we achter ons gelaten en gaan er weer vol tegen aan. De opslagen vliegen over het net, de ballen worden de hoekjes ingegooid of net over het net, ojee de tegenstander heeft het zwaar. Wij niet…  de tijd vliegt en het scorebord geeft 6-1 aan naar 12 minuten. Verdiend gewonnen! Top gespeeld!

Volgende week gaan we met z’n alleen naar Ontwedde! De Sint en zijn Pieten zijn dan inmiddels weer terug naar Spanje, nu maar hopen dat de Kerstman geen drukte in het team brengt… hihi

Nog geen reacties op bericht: "Jongens Mini N3-2 dromend naar 2e plaats"

    Wil je reageren?