Sudosa Desto MC3 – Schaatsmuseum Flash Veendam MC1

Gisteravond was de NOJK training waar het hele team MC1 heen ging

Daarna was het tijd voor het sinterklaasfeest, goed voor de team building

 

De avond was heel gezellig en de meiden hadden veel lol

Er werd veel gesnoept en gedronken, maar uiteraard geen alcohol.

 

De surprises waren leuk en gaven veel pret

Op dringend advies van de trainer lagen de meiden toch nog op tijd op bed.

 

Om half twaalf stonden de meiden vanmorgen weer fris en fruitig bij de parkstadhal

De meiden hadden weer zin in een lekker potje volleybal.

 

De wedstrijd begon tegen 13:00 uur, er zaten wederom weer veel supporters op de tribune in Assen.

De 1e set begonnen we met de volgende opstellling: Meike de Jonge en Laura op mid, op aanval Meike Lukkien en Chloe, Acelya en Sanne als spelverdeler. We begonnen deze wedstrijd redelijk goed. De tegen partij maakte vele fouten. Bij een time-out van de tegenpartij (stand 6-12) kwam Laura aan de opslag en maakte een einde aan de wedstrijd. Dit was weer een opslag reeks van 13 op een rij.

De 2e set bleef de opstelling gelijk. Het was soms een beetje een chaos, maar omdat de tegen partij niet zo goed speelde kwamen we al snel voor. Halverwege de set was het tijd voor de wissels. Marit erin Meike de Jong eruit, Sanne eruit Lisanne erin en tot slot Chantal erin en Meike Lukkien erin. Deze set werd gewonnen met 12-25

De 3e set begon met de opstelling waar we in de 2e set mee waren geëindigd. We begonnen deze set erg moeizaam.  We zaten nog niet goed in ons spel waardoor we niet de kans zagen om verder uit te kunnen lopen wat betreft de punten. Laura werd gewisseld voor Lisa. Bij een stand van 12-13 een tactische time-out van Hemmo.  Dit leverde uiteindelijk toch nog een eindstand op van 16-25.

We begonnen deze 4e set met de zelfde opstelling. Chloe had een paar mooie sprongservice waar de tegenpartij veel moeite mee had. Bij een stand van 10-16 nam Sanne het stokje van Aceyla over en Meike de Jong van Marit. Ook deze set werd gewonnen.

 

Komende zaterdag is onze volgende wedstrijd. Deze wordt thuis gespeeld om 12:00 uur tegen Stanfries. We hopen jullie dan weer te zien!

 

Nog geen reacties op bericht: "Sudosa Desto MC3 - Schaatsmuseum Flash Veendam MC1"

    Wil je reageren?