Olympia D1 – Acute Hulp/Flash Veendam D2

Een aantal dagen voordat Sinterklaas officieel zijn verjaardag gaat vieren mocht D2 aantreden tegen Olympia D1 in de alom bekende Vensterschool (Selwerdhal) in Groningen.
Wat we van Olympia weten is dat het een team is die niet snel van opgeven weet. En wanneer we niet zelf blijven volleyballen weet Olympia prima hoe ze kunnen scoren.

Jasper heeft de 1e twee sets vanaf de tribune gekeken ivm andere verplichtingen als coach, waardoor Leonie Kuperus de rol als spelende coach op zich heeft genomen.
De 1e 2 sets liepen lekker. Olympia kwam wel dichtbij, maar wij wisten alles netjes af te maken en deze sets te winnen met 26-24 en 25-19. De 3e set werd er het één en ander gewisseld, waardoor Olympia in hun spel kon komen en we deze set compleet de weg kwijt waren. Er lukte niks meer en deze set werd dan ook verdiend gewonnen door Olympia met 25-14.
De 4e set toch maar weer begonnen met de opstelling van de 1e set, waar het eerder wel mee lukte, maar helaas mocht het niet meer baten, ook deze set werd verloren met 25-16.

Op naar de 5e set. Er werd met ons allen afgesproken om nog volledig te gaan voor de 5e set en de wedstrijd winnend af te sluiten. We begonnen sterk met serveren en lieten weer zien wat we als team kunnen. Met een stand van 8-4 wisselden we van kant en kon het eigenlijk niet meer mis gaan. Deze set werd dan ook winnend afgesloten met 15-12, wat inhoud dat Acute Hulp/Flash Veendam D2 alweer de 7e wedstrijd heeft gewonnen. Ook is dit alweer de 4e wedstrijd die we met 3-2 weten te winnen.
Wil je een keer van dichtbij onze vechtlust zien, kom dan 9 december a.s. om 14.00 naar de Parkstadhal om ons te zien spelen tegen Donitas D5. Alle support is welkom!!!

Nog geen reacties op bericht: "Olympia D1 – Acute Hulp/Flash Veendam D2"

    Wil je reageren?