Jongens B1 snoeihard in Middelstum

Op 2 december om half 10 vertrekken we door de kou en dikke mist richting Middelstum om de strijd aan te gaan tegen VVM XB 1.

De 1e set wordt gestart door Daniël, Lars, Matthijs, Marck, Nicolai en Damian. De jongens laten strakke opslagen en snoeiharde smashes zien en laten weinig ruimte over voor de tegenstander om te scoren. De tegenpartij probeert bij een achterstand van 11-16 en 14-23 de jongens tevergeefs uit hun concentratie te halen door een time out aan te vragen. De eerste set wordt door de jongens gewonnen met een stand van 14-25.
In de 2e set betreden Bryan en Ramon het veld. Het spel komt niet lekker op gang en met een achterstand van 6-3 vraagt coach Juliët een time out aan. Na een peptalk van de coach gaan de jongens weer van start en werken de achterstand weg. Bij 15-15 is er een gelijkstand. Daarna hebben de jongens de smaak van scoren weer te pakken en stormen door naar een voorsprong. Met 15-18 en 15-21 wordt er door de tegenpartij time outs aangevraagd, maar de jongens zijn niet te houden en winnen met 15-25.
In de 3e set gaan de punten in het begin gelijk op, maar vanaf een 7-7 stand pakken de jongens een voorsprong. Ook nu zijn de time outs van de tegenpartij bij de standen 7-10 en 11-19 geen reden voor de jongens om hun voorsprong weg te geven en lopen verder uit. Maar als ze de laatste 2 punten nog moeten halen, is de concentratie weg. De jongens spelen rommelig en de tegenpartij maakt hier gebruik van om hun achterstand in te halen. Bij een stand van 17-23 vraagt coach Juliët een time out aan. Ze spoort de jongens aan om zich te concentreren en de rust terug te krijgen in het spel. Gelukkig werkt dit en de jongens winnen deze set met 19-25.
In de 4e set blijven de jongens lekker spelen met snoeiharde smashes, waarbij de tegenpartij letterlijk pijn lijdt. De jongens beginnen met een kleine voorsprong, maar de voorsprong wordt steeds groter. Ook in de laatste set probeert de tegenpartij de jongens uit hun concentratie te halen met time outs bij een stand van 7-13 en 9-18. Maar zelfs een wanhopige wissel van de tegenpartij bij 9-22 helpt niet meer. Deze set wordt door de jongens met 11-25 gewonnen.
De jongens hebben een prachtige wedstrijd laten zien, die hun een dik verdiende overwinning met 5 punten oplevert.

Jongens B1

Nog geen reacties op bericht: "Jongens B1 snoeihard in Middelstum"

    Wil je reageren?