InvraPlus Mini’s wederom niet met lege handen naar huis

In deze spannende tijd voor het aankomend heilig avondje moest er voor de 5e week achtereen gespeeld worden. Vorige week is het visitekaartje achtergelaten in Gasselternijveen, en deze week gaat het team op oorlogssterkte naar de Goorns in Gieten. Ook Feline maakt weer deel uit van de selectie, helemaal fit en nog bijkomende van haar verjaardag van gister.
Bij het betreden van de sporthal heeft een ieder even een déjà vú van vorig seizoen toen we in deze hal de titel veroverden.. een rilling maakt zich van een ieder meester, of komt dat van de temperatuur in de hal.
Na een vakkundige warming-up van topcoach Werner Kruid en een tactiekbespreking gaan we los tegen VCO. Zoals te doen gebruikelijk beginnen we met een achterstand, de Flashlocomotief moet even op gang komen. Al gauw trekken we de punten weer gelijk en na 12 minuten staat er 4-4 op het scorebord. Totaal niet ontevreden gaan we yellen. Verbazingwekkend is dat er een serene rust aanwezig is binnen het team. Iedereen weet wat er moet gebeuren en is goed met het spel bezig.
Meteen hierna staan de jongens van Flash al te popelen om indruk op de meisjes te gaan maken. Meike ziet moeder Renate aan de andere kant van het net staan, en ineens krijgt ze vleugels. Minke is zoals vanouds bezig om de gaatjes op te zoeken waar ze de bal kan gooien, terwijl Emma al last van de keel heeft van het schreeuwen dat het team door moet draaien. Famke heeft de smaak te pakken met serveren, lekker kort over het net, af en toe met hulp van het net, maar we doen gewoon of hebben we dat zo ingestudeerd. Leuk om te zien dat beide teams zo aan elkaar gewaagd zijn, en deze ronde gaat de overwinning gelukkig naar de meisjes. Met 4-2 mogen we het dak eraf yellen.
De derde en laatste wedstrijd is voor Feline een met extra waarde, want ze mag tegen haar nichtje Emma spelen van Oostermoer. Een team wat begin dit seizoen ontzettend goede zaken heeft gedaan dus we zijn op onze hoede. We bouwen een prima voorsprong op en ondertussen begint de AA-drink (met dank aan Janine) ook te werken bij Emma. Een Duracell konijn is er niks bij. Gelukkig duurt de wedstrijd maar 12 minuten en worden we deze partij gered door de klok zoals dat zo mooi heet. Hierna trakteert Feline een ieder nog even op een zakje chips, en dat het tien uur ’s ochtends is maakt een ieder niet meer uit. Dik tevreden keert een ieder weer terug naar Veendam.

We feliciteren Hugo Kruid met zijn verjaardag vandaag, toch altijd een trouwe supporter!

Volgend weekend even lekker rust! Veel plezier met pakjesavond!!

Nog geen reacties op bericht: "InvraPlus Mini’s wederom niet met lege handen naar huis"

    Wil je reageren?