PRA Health Sciences dames 3 wint van nummer 3 de Bevers

Afgelopen zaterdag speelde PRA Health Sciences  Dames 3 tegen De Bevers. De nummer 12 (Flash) tegen de nummer 3 (de Bevers). Qua stand een flinke klus, en dat bleek het ook te worden! De zeer ervaren ploeg van de Bevers (ook wel eens fijn dat we niet de oudste speelster in ons team hebben), waren erg sterk in de verdediging en wisten precies de juiste plekjes te vinden in de aanval. Maar mede door veel service druk, vechtlust en enthousiasme wisten we de eerste set toch in wist om te zetten en ging de eerste set naar Flash. Set stand 25-19.

Dit was een geweldige opsteker en gaf ons hoop voor de tweede set. Opnieuw toonden we veel lef en dit resulteerde af en toe in prachtige punten. Heel fijn als de punten waarop we trainen, ook lukken tijdens de wedstrijd! Ook het publiek kreeg er steeds meer plezier en  dat werkt altijd door in je spel. We konden het goede spel van de eerst set vasthouden en wonnen ook de tweede set. Set stand 25-22.

De derde set was de set van onze verdediging en de rally’s. We haalden de moeilijkste ballen van de grond, waarbij “Messi Jessi” (Jessica) alleen de bal nog kon halen met haar voet. En die bijnaam is niet voor niets, want door die prachtige redding met de voet, wisten we als nog dat punt binnen te halen. Ook de derde set wonnen we. Set Stand 25 – 16.

In ieder geval dus al de winst op zak, maar we gingen uiteraard voor de volle 5 punten. Bijzonder aan deze set is dat jeugdspeelster Lian voor het eerst mee deed. Super leuk! Deze set werd ook de spannendste set, maar helaas wisten we hem net niet in winst om te zetten en verloren we deze set met 22-25.

Wat niemand voor mogelijk had gehouden, aan het begin van de wedstrijd gebeurde, we wonnen deze sterke pot met 3-1. Een zeer fijne winst na de moeizame eerdere weken. Op naar het volgende weekend, waarin we Pegasus treffen, de nummer 8 op de ranglijst.

Nog geen reacties op bericht: "PRA Health Sciences dames 3 wint van nummer 3 de Bevers"

    Wil je reageren?