Wedstrijdverslag dd 18/11/2017 Jongens B1

Jongens B1 18 november

Zaterdag 18 november moesten wij JB1 tegen het altijd ROVOC uit Roden.
Gelukkig hadden we een aantal vrouwelijke supporters mee, zodat onze jongens nog harder hun best zouden doen..dames bedankt !
Volgens de laatste trend kwamen we ook deze wedstrijd wat later op gang. Vanuit een ruime achterstand kwamen we uiteindelijk terecht op 26-24 (verlies).. oef  bijna. Volgende set dus wat eerder aan de bak.
De 2de set begonnen we inderdaad direct goed, bij 10-17 sloeg de paniek toe bij Roden en werd de time out aangevraagd, dit pakte goed uit voor Roden, bij 18 pakt Roden de opslag terug en (denk ik) de volleyballer met de beste opslag, slaat Roden terug in de wedstrijd. Beetje geholpen door een laag plafond die wij veelvuldig weten te raken vanwege de harde opslag. Bij 22-19 wordt het super spannend en gaat het heen en weer. Uiteindelijk trekken wij aan het kortste eind en wordt het met 25-22… net niet, maar wederom weer een heel erg spannend set
De3de set begint weer met een voorsprong en nu de kunst om deze vast te houden. Dit lukt. nadat de hiervoor ook genoemde volleyballer met de harde opslag van Roden, de bal in het net slaat. Bij 14-16 wordt onze aanval ruw afgebroken door een Rodenaar die over het net onze sublieme aanval verstoord, wij krijgen terecht een punt en dit blijkt het keerpunt te zijn van de wedstrijd. We stomen door en ronden de set netjes af op 21-25 super.
Met klotsende oksels door naar de 4de set. Vanwege de spanning in de wedstrijd niet veel meer opgeschreven. Halverwege begonnen we aan onze inhaal race, dit was echter net te laat.
Eindstand 25-21
Eindstand 3-1 in voordeel van Roden, had wat ons (ouders) betreft net zo goed 1-3 kunnen zijn.. Eigenlijk was dit ook meer terecht geweest hahaha, Het was in ieder geval super spannend, jongens bedankt en volgende keer
Nog geen reacties op bericht: "Wedstrijdverslag dd 18/11/2017 Jongens B1"

    Wil je reageren?