Jongens B1 laten zien wat ze kunnen in Noordbroek

Zaterdag 11 november 2017 was het weer de beurt aan het jongens B team van Flash.
Voor de wedstrijd tegen Zuvoc XB1 werden onze jongens om 09.30 uur verwacht in Noordbroek.
Voor aanvang van de wedstrijd viel op dat de jongens inmiddels aardig in hun te grote wedstrijdshirts zijn gegroeid. Ook viel op dat iedereen een ander sportbroekje aan heeft. Kennelijk maken de sportbroekjes geen deel uit van het sporttenue. Een gemiste kans om deze jongens in het nieuw te steken. De shirts zijn inmiddels zeker 4 jaar oud. De jongens verdienen ook een eigen tenue!
De wedstrijd.
Het was een wedstrijd die gelijk opging. De eerste set werd verloren. Het vertoonde spel vertoonde toch behoorlijk wat goede en hoopvolle aanknopingspunten. Het nieuwe 1-5 systeem begint steeds beter te lopen. Met flitsende aanvallen en mooie verdedigende acties werd de 2e set binnengesleept. Een mooie opsteker!
De 3e set ging helaas weer naar Zuvoc. Mede door een zeer goede serve-serie van een speelster van Zuvoc werd deze set verloren. Ook uit deze set bleek dat er wel degelijk wat te halen viel bij deze tegenstander. De 4e set werd dankzij zeer goed spel, een goede serve van onze zijde en goede teamspirit weer gewonnen.
Een spannende 5de set moest de beslissing brengen. Na een zeer gelijk opgaande strijd werd deze set nipt verloren. Jammer, maar al met al toch een zeer goede wedstrijd.
Deze jongens laten toch zien dat je met inzet en enthousiasme een leuke pot volleybal kan spelen. Inmiddels zijn deze jongens toch al vanaf de c-jeugd bij elkaar. Een aantal zijn begonnen bij de mini’s en hebben toch weer een basis gelegd voor een jongens afdeling bij de jeugd. De jongens zijn erg loyaal aan de club en zetten zich voor 100% in. Dat verdient waardering. Ik zie een zonnige toekomst voor deze jongens.
Ook de trainers en de coach verdienen een pluim. Geef ze het maar te doen om deze jongens in toom te houden!.
Op 25 november 2017 om 16.00 uur spelen Damian, Bryan, Marck, Nicolai, Daniël, Lars, Matthijs en Ramon onder de bezielende leiding van Juliët weer een thuiswedstrijd. Ze zouden het leuk vinden als iedereen in grote getale kwam kijken bij

hun wedstrijd.

Jongens B1

Nog geen reacties op bericht: "Jongens B1 laten zien wat ze kunnen in Noordbroek"

    Wil je reageren?