Witting Installatie Techniek Mini’s doen goede zaken in Annen

Afgelopen zaterdag was het weer Matchday! Na drie moeizame thuiswedstrijden in de sorghvliethal was het tijd voor actie in Annen. Lekker uitgeslapen melden we ons om kwart voor 11 in Annen. Met volle tribunes en 4 wedstrijden op het programma beloofd het een mooie sportdag te worden.

Na de warming-up starten we tegen Flash Veendam team 2. Dit is de 3e ontmoeting en we hebben nog niet van deze meiden kunnen winnen. De scheidsrechter kijkt op de klok en blaast op de fluit. Linda gooit de ballen knetterhard over het net, hier heeft de tegenstander duidelijk niet op gerekend. Door deze moeilijke ballen staan we binnen een minuut op een 1-0 voorsprong. Technisch spelen de meiden voortreffelijk, het draaien gaat automatisch en ze corrigeren elkaar. 5-0 staat er na 12 minuten op het scorebord.

Op veld 1 wacht de nummer twee van de competitie op ons. De wedstrijden tegen volop 69 zijn altijd spannend en deze is hier geen uitzondering op. “Kijken waar niet niemand staat” Roepen de coaches vanaf de zijlijn. Romy zoekt tijdens het serveren de hoekjes en we komen wederom snel op voorsprong. Eline zoekt het gaatje en deze effectbal valt buiten bereik van volop’69 in het veld. Deze wedstrijd is ook voor ons en we gaan bij de meegereisde supporters wat drinken en een koekje eten.

Wat er in deze koekjes zat blijft onduidelijk want we starten slapjes aan de 3e wedstrijd. De opslagen verdwijnen in het net en de ballen worden niet gevangen. Op het wisselbankje worden de ballen uit reflex tot grote woede en ergernis van Annen twee keer gevangen. Sportief feliciteren we Annen met hun goede spel en spreken we de coach van de tegenpartij aan op zijn scheldend gedrag. Laten we het met zijn allen sportief houden tijdens deze mini wedstrijden!

Na wat pep-talk spelen we de laatste wedstrijd tegen VIOS. Dit team is niet compleet en starten met 3 meiden. Noa en Britt serveren foutloos en Vios kan alleen maar toekijken hoe we ze met 12-0 van het veld spelen. Door deze overwinningen klimmen we naar de tweede plaats in de competitie.

Gezellig zitten de meiden onder het genot van een zakje chips na te praten. Het is een geweldig team met meiden die elkaar zowel binnen als buiten het veld hebben gevonden. Op 25 november gaat de stoet naar de Strohalm in Gasselternijveen.

Nog geen reacties op bericht: "Witting Installatie Techniek Mini’s doen goede zaken in Annen"

    Wil je reageren?