Acute Hulp Flash D2 – Dio Bedum D2


Deze wedstrijd zaten we al op te wachten. Aan het begin van het seizoen, hebben wij een paar voorbereidingstoernooien gedaan. Daar kwam Dio-Bedum Dames 2 ook. Dit was een lastige wedstrijd. En we wisten ook dat het deze keer ook weer zou lastig zou worden.

We begonnen Met Lisanne op Spel, Esmee en Lotte op mid, Lianne op diagonaal, Christa en Iris op passer-loper en Danielle op libero. We begonnen sterk. Hadden de pass goed te pakken en probeerden zoveel mogelijk af te maken. Al snel hadden wij het door, dat onze tegenpartij alle ballen van de grond af haalden. En dat we dus goed de ballen moesten gaan plaatsen. Na een paar fouten liep het niet meer, we kregen een beste service serie tegen en deze duurde te lang. Na een beste achterstand probeerden we nog wat punten te scoren. Maar de moed was al in de schoenen gezakt en we hebben deze set laten liggen.

In de tweede set de kopjes weer omhoog en laten zien wat we kunnen. Dit verliep niet helemaal volgens plan. Na een paar beste tegenslagen. Was de stand niet om te juichen. Jasper probeerde nog een dubbele wissel, Ester kwam er voor Lisanne in en Leonie kwam er voor Christa in. Jammer genoeg sleepten we niet genoeg punten meer mee. En verloren we deze ook. Dan maar 3-2.

We begonnen hoe we in de 2de set geëindigd zijn, alleen werd Leonie erin gebracht voor Lianne. Na een mooie service serie kwamen we weer een beetje op het goede pad. We hadden meer ballen, de sfeer kwam er een beetje in. Maar weer na een paar ballen die niet goed gingen zakte de sfeer weg en pakte Dio de 3de set ook nog eens.

Toen werd het alles of niets. Christa kwam erin voor Iris. En zo probeerden we het de 4de set nog een keer. Na een paar mooie rally spellen. Was het deze keer voor ons te lastig.

Een 4-0 verlies. Deze zijn zwaar, maar we leren er ook van. Deze wedstrijd vergeten we daarom snel. En gaan we verder met de wedstrijd die volgende week voor ons gepland staat. Volgende week vrijdag 17 November spelen wij tegen Hake-Tjoba Dames 3.

Nog geen reacties op bericht: "Acute Hulp Flash D2 – Dio Bedum D2"

    Wil je reageren?