InVraplus Mini’s Matchday Veendam

Zaterdag 3 november mochten de meiden van InVraplus weer los
Er werd verzameld om 8:30 in de Sorgvliethal te Veendam. Ja Veendam… lekker een paar thuiswedstrijden. Qua enthousiasme leek het dat Meike Feline Famke Emma en Minke er klaar voor waren. Omkleden en de warming up kon beginnen. Ieder mocht zelf een beweging laten zien wat de anderen dan ook moesten doen om het lichaam lekker los te maken. En geloof me…. Ik denk menig volwassen die deze bewegingen na zouden moeten doen zou met kramp het veld moesten verlaten. Maar goed, het team van Invra Plus leek er klaar voor te zijn. Maar…….
De eerste wedstrijd mocht er gestreden worden tegen Vios Kolham. Een team wat liet zien dat ze er ook klaar voor waren. En de 12 minuten begonnen af te lopen. Flash stond er.. de pass liep goed en men kon de 2de bal makkelijk vangen. Er werd gekeken waar de bal naar toe gegooid moest worden. Maar na een paar minuten kwamen de kleine lichaampjes er toch achter dat het nog wel redelijk vroeg was. De avond ervoor met The Voice op tv hielp ook niet goed mee om wakker te worden. Dank daarvoor Martijn en Wendy. Men werd wild. Men was niet scherp. Er zat allemaal wat vertraging in. Men was er gewoon niet bij. Vios wel. Vios serveerde erg goed en haalden voornamelijk daarmee ook de overwinning binnen. Helaas geen punt voor Flash. Even bij elkaar even praten even zeggen wat wel en niet goed ging. Daarna hadden we tijd om wakker te worden. Snel nog even een team foto laten maken en dan even die “rust”. De ouderen nestelden zich in de kantine achter een lekker kopje koffie en de kids pakten hun manier van ontspanning.
Om 9:45 mocht er weer gespeeld worden. Nu was de tegenstander ritola. We hadden nu afgesproken om wat scherper erbij te staan. Goed op de bal letten en alles niet te snel willen doen. Het werd een wedstrijd wat heen en weer ging met goede en minder goede ballen. Alleen Flash maakte toch nog te veel onnodige fouten. The Voice zat toch nog in het lichaam… maar men bleef strijden. De 12 minuten waren voorbij en er stond toch nog 3-2 voor flash. De eerste 2 punten van vandaag zijn binnen. Dit smaakt naar meer…
De derde wedstrijd stond vco’72 aan het andere kant van het net. Vco’72 streed vorig seizoen ook mee om het kampioenschap.. Dus werk aan de winkel.. Nu lieten de dames zien dat ze wakker waren. Er werd leuk volleybal laten zien door beide partijen. Wat natuurlijk liet zien dat het een spannende wedstrijd werd. Cor en Werner probeerden de dames rustig te houden. Kijk waar de gaten zijn, rustig serveren, hoog passen. En ieder deed dit. Weinig domme fouten. De spanning bij de hooligans van m3 team 1 werd ook vernomen. Maar deze hielen zich rustig en vierden elk punt goed mee. Nogmaals dank daarvoor. De eindzoemer ging en wat stond er op de telbord? Ja hoor weer een overwinning met een verschil van 2 punt. 4-3 voor flash en de teller staat op 4 punten..
Nu de laatste wedstrijd. Tegen Zuvoc mocht deze ochtend afgesloten worden. De dames hadden hun conditie toch goed verdeeld over deze ochtend en men had nog wat over voor deze laatste wedstrijd. Ze schoten uit de startblokken en al snel had men een voorsprong. Wat altijd fijn speelt om deze 12 minuten uit te spelen. Maar men was gretig en men wou met een goed gevoel afsluiten. Alles liep goed. Beide coachen hoefden niet veel meer te zeggen. Het team deed alles nu zelf wel. Na 12 minuten stond er 9-0 voor flash. Een prima overwinning. Nog 1 maal ter afsluiting de gezamenlijke yell en de ochtend zat er op.
Nu voorbereiden op de volgende wedstrijden. Deze zullen gespeeld worden op 11 november in Annen.

Nog geen reacties op bericht: "InVraplus Mini's Matchday Veendam"

    Wil je reageren?