3 op een rij voor Flash Veendam dames 1!

Afgelopen zaterdag mocht het eerste dames team van Flash weer aantreden in de Parkstadhal, net als de week ervoor. De meiden kennen een goede seizoenstart, al hadden ze graag gezien dat het wedstrijdprogramma wat anders in elkaar zat. Na een goede eerste wedstrijd eind september, moesten Henk zijn meiden maar liefst 5 weken wachten tot de volgende competitie wedstrijd. Dit zorgde voor een soort van tweede voorbereidingsperiode maar dan helaas zonder trainingsweekend 😉 Gelukkig kon het team het hoge niveau van de eerste wedstrijd wel vasthouden en werd de tweede wedstrijd met 4-0 gewonnen van Dalen.

Afgelopen zaterdag stonden de Kangeroes uit Hardenberg aan de andere kant van het net. Coach Henk had de meiden weer voorzien van wat huiswerk en daardoor wist het team precies wat ze konden verwachten. Ook de eigen taken en opdrachten werden voor de wedstrijd besproken en in de eerste 2 sets verliep alles zoals het van te voren was besproken. Serve druk leggen op de tegenstander om hun spel te ontregelen en zelf goed blijven passen zodat alle aanvallers bediend kunnen worden. Beide opdrachten werden keurig uitgevoerd en daardoor stond het binnen no-time 2-0 voor de thuisploeg. In set 3 begon de machine een beetje te haperen, totdat Chantal aan serve kwam. Die was er duidelijk klaar mee en serveerde van 14-13 in 1 keer door naar de setwinst. De wedstrijd was al gewonnen maar dat bonus punt wilden de meiden én Henk toch ook wel graag in de tas stoppen. Helaas verliep het een beetje anders. Door de vele serve fouten konden de Kangeroes bij blijven en door een goede serve kwamen ze zelfs op voorsprong. Henk haalde de trukendoos nog open en probeerde met time-outs en wissels het tij te keren maar het mocht niet baten. De laatste set werd gewonnen met 25-23 door de meiden uit Hardenberg. Een 3-1 winst, wat bijna voelde als een verlies. Gelukkig sloeg de stemming snel om toen dames 3 liet zien dat je ook blij kunt zijn met 3-1 winst.

Aanstaande donderdag komen de meiden voor de 4e keer thuis in actie, dan wordt er gespeeld in de tweede ronde van de beker tegen Krathos dames 1 uit Hoogezand. De wedstrijd begint om 20.30 uur en publiek is natuurlijk van harte welkom!

Nog geen reacties op bericht: "3 op een rij voor Flash Veendam dames 1!"

    Wil je reageren?