AcuteHulp Flash d2 – Impala d1

Afgelopen zaterdag 28 oktober speelden we in Veendam tegen Impala.

Met de winst van de vorige keer op Impala stonden we vastberaden in het veld. Helaas door een goede service serie van Impala kwamen ze erg ver voor te staan. Bij ons liep de pass niet lekker waardoor de aanval ook niet lekker liep. Pas later in de set begon het weer een beetje te lopen maar helaas hebben we deze set verloren met 25-12.  

In de 2e set waren we erg gedreven en vochten we voor elk punt, en dit kon je ook zien. Maar we moesten wel goed door blijven spelen want Impala gaf ons de punten niet cadeau. Ook dit was een spannende set omdat Flash en Impala aan elkaar gewaagd waren en er geen duidelijke koploper was tijdens deze set. We bleven doorvechten en hebben deze set gewonnen met 25-23.

De 3e set verliep weer erg moeizaam, pass liep niet lekker, de set ups gingen ook niet super en hierdoor kwam de aanval ook niet. Ondanks dat we wel heel graag wilden winnen hebben we deze set helaas verloren met 25-17.

In de 4e set moest het gebeuren als we nog wilden winnen, en natuurlijk wilden wij dit. We deden er alles aan om te winnen en wij vochten voor elke punt. Deze set was erg spannend en het ging ook punt voor punt en liep steeds gelijk op met Impala. Maar na paar goede services en goede aanvallen hebben we deze set gewonnen met 25-17!

Toen kwam de laatste beslissende set, het was alles of niets. In het begin van de set ging het niet lekker, impala had paar goede service series. Hierdoor kwamen we erg achter te staan met 11-5. Toen kwam Leonie K erin voor de serve van Mirthe, en met een hele goede en mooie service serie kwamen wij weer bij. Wij hebben de laatste punten gevochten en dat mocht ook baten want ook deze set hadden we gewonnen met 17-15!

Aankomende zaterdag 4 november spelen we weer in Veendam tegen Dio Bedum D2, hopen dat we het deze keer niet zo spannend maken voor het publiek en onszelf ?.
           
           

Nog geen reacties op bericht: "AcuteHulp Flash d2 - Impala d1"

    Wil je reageren?