Impala d1 – AcuteHulp Flash d2


Afgelopen maandag hebben wij de inhaalwedstrijd tegen Impala dames 1 gespeeld.

We starten deze wedstrijd met de volgende opstelling:
Spelverdeler: Esther . Buiten : Christa en Leonie K, mid Esmee en Lotte, dia Leonie T en Danielle als libero. De eerste set begon wat rommelig aan beide kanten. Punt voor punt speelden we heen en weer. Helaas kwamen wij een paar punten achter te staan. Totdat Christa begon te serveren. Het spelletje werd omgedraaid en we kwamen voor te staan. Deze flow hielden we vast. Toch greep Jasper een momentje in en zette Mirthe erin voor Esmee. We wonnen deze set met 21-25.

Op naar de volgende set:
De opstelling bleef staan de 2e set, maar het was niet helemaal duidelijk voor de mid positie. Mirthe stapte zelfverzekerd het veld in, maar was dit wel de bedoeling? Of koos Esmee vrijwillig voor een gezellig plekje op de bank? De set begon en we starten dit keer goed. Lianna kwam er achter in voor Leonie T en voorin wisselden ze weer terug. Iris kwam er in voor Leonie k. Het ging goed, we bleven op voorsprong. De set werd gewonnen met 18-25.

De 3e set wat hebben we daar over te vertellen…
Onze 4mijl topper kwam er in Lisanne op spel. Bij elke stap kon ze auw roepen door haar spierpijn! Buitenkant: Leonie K en Iris, mid Mirthe en Esmee , dia Lianne en Danielle libero. Deze set ging iets minder goed. Er werden slordige foutjes gemaakt . Leonie T kwam erin voor Lianne. We hadden het deze set moeilijk. Iris kon de lange meiden die voor haar stonden niet meer ontwijken Christa kwam er voor haar in. Ook Esther werd er op het laatst nog in gebracht voor Lisanne. Helaas verloren we deze set met: 25- 21.

De 4e set
Lisanne spel, buitenkant Christa en Iris, mid Mirthe en Lotte, dia Lianne en Danielle libero. Deze set begonnen we afwachtend, maar pakten het wel weer snel op. Esther werd er in gebracht voor Lisanne. Esmee ging serveren voor Mirthe. We speelden goed en wonnen de set met 13-25!
Terwijl de hele tribune van Impala vol zat, hadden wij genoeg aan 1 leuke supporter!
We gingen naar huis met 1-3 winst!

Nog geen reacties op bericht: "Impala d1 - AcuteHulp Flash d2"

    Wil je reageren?