Wedstrijdverslag Mini N3-2

Jongens Mini Team

Zaterdag 30 september was het dan eindelijk zover. Na 4 weken trainen (met de meiden vanN3-1) konden de heren; Reno, Jesse, Rowan en Matthijs laten zien wat ze geleerd hadden. De eerste wedstrijd met een heus jongens team!

Zaterdagochtend naar de Europahal in Hoogezand. De eerste echte wedstrijd tegen…. de trainingsmaatjes, de meiden van N3-1. In een mooie wedstrijd met mooie rally’s lieten beide teams zien dat ze elkaar goed kennen. Helaas (voor de jongens) wonnen de meiden met 4-2, maar wat een leuke wedstrijd.

Op naar de volgende wedstrijd. Deze keer mochten we spelen tegen Annen. En… de training en de voorafgaande wedstrijd gaf moed en energie want nu werd er door de heren gewonnen met ….. 5-1! Helemaal blij! Wat een feest!
We sluiten de ochtend af met een wedstrijd tegen Zuvoc, door goed serveren, passen, vangen en slim gooien stonden de jongens vaak met z’n vieren in het veld en werden de tegenstanders weggespeeld. Dat het een mooie goed spel was bleek ook uit de uitslag… 6-1!! Weer punten in de pocket! Wat een leuke gezellige ochtend hebben we met z’n allen beleefd. En wat een super start van het seizoen!

Nu is het wachten tot 4 november dat de heren weer wedstrijden mogen spelen. We spelen dan thuis en verwachten dan natuurlijk veel publiek… 🙂

 

 

Nog geen reacties op bericht: "Wedstrijdverslag Mini N3-2"

    Wil je reageren?