Eerste winst voor de Witting Installatie Techniek Mini’s.

Na een lange zomerstop en met een ongewijzigd team mochten we eindelijk weer volleyballen! In onze nieuwe kleding gesponsord door Witting Installatie Techniek melden we ons in Oude Pekela. In sporthal de Binding stonden 3 wedstrijden voor ons op het programma, Vios, Tyfoon en Flash team 2.

De speaker roept om dat we mogen beginnen en uit volle borst roepen we onze yell “Hey Flash!”. Britt, Linda, Eline, Romy en Noa zijn er klaar voor. Voor de tegenpartij is het allemaal nog nieuw en we staan direct met 1-0 voor. Mede door de mooie opslagen van Romy winnen we deze wedstrijd.

Op veld 2 wacht Tyfoon op ons. Dit team speelt sterk en we komen op een 1-0 achterstand na een lange rally. De meiden van Tyfoon hebben veel lengte en zijn goed in het vangen van de bal. Gelukkig hebben wij Linda, Britt en Eline die de bal ook goed kunnen vangen. De dames zijn wakkergeschud door de achterstand en er volgt een lange rally. Door hard te werken komen we op een 1-1 gelijkspel. Aan het einde van de wedstrijd gaan we naar het net en geven we iedereen een handje en zeggen “Goed gespeeld!”

Na een kwartier pauze staat de derby tegen onze vriendinnen van Flash N2-2 op het programma. Ontspannen beginnen de dames aan deze wedstrijd. Iets te ontspannen want Flash N2-2 speelt sterk en komt op een 1-0 voorsprong. Vooral Soeara mist geen opslag en vangt alle ballen. Na een lange rally komen we op een 2-0 achterstand. Met nog 3 minuten te spelen herpakt het team zich mentaal en pakt een punt. De fluit van de scheidsrechter klinkt en we mogen weer opslaan. Gespannen kijken de coaches naar het scorebord er zijn nog 6 seconden te spelen en we staan 1 tegen 1 in het veld. Noa vangt de bal kijkt naar de rechterhoek maar gooit naar de linkerhoek. De tegenpartij kijkt naar links maar de bal zweeft naar de rechterhoek en valt binnen de lijnen. 3 seconden later wordt dit gelijke spel gevierd als een overwinning.

Onze mascotte keek tevreden en gaat volgende week mee naar Stadskanaal.

Nog geen reacties op bericht: "Eerste winst voor de Witting Installatie Techniek Mini's."

    Wil je reageren?