Twee maal winst voor dames 4!

 

Twee maal winst voor dames 4!

Na de eerste thuiswedstrijd met 3-1 te hebben gewonnen van Trias, vertrok dames 4 donderdagavond 28 september naar het moeilijk te vinden gat Aduard voor de tweede wedstrijd.

Nadat verschillende auto’s verkeerd waren gereden (Marjon reed afslagen voorbij en Demi had het adres in Hoogkerk ingevuld) waren we compleet en klaar voor de wedstrijd. Ook Maureen deed deze wedstrijd met ons mee, dankjewel Maureen!

We begonnen de wedstrijd met Edith, Demi, Malena, Nadine, Joke en Marjon. En natuurlijk was onze libero Rachelle ook van de partij. In tegenstelling tot de thuiswedstrijd waren we nu lekker aan het serveren en had Aduard geen kans tegen Flash. Als er een bal terugkwam werd deze meteen weer afgestraft met een mooie smash of tactische bal. Deze set eindigde dan ook met 25-7 voor Flash.

De eerste set ging wel heel makkelijk, maar we moesten Aduard natuurlijk ook niet onderschatten. In de tweede set begonnen we minder goed te passen, waardoor we Aduard aardig dichtbij lieten komen. Ook kwamen er langere rally’s, omdat we zelf de punten niet afmaakten. Na een time-out van Harry zetten we er een tandje bij en wisten we de set nog te winnen met 25-20.

Voor de derde set had Harry een nieuwe opstelling bedacht. Sheralynn kwam erin voor Edith als spelverdeelster, Maureen werd er ingewisseld voor Demi op de buitenaanval en Hillegonda nam op de midpositie Malena over. Nadat Sheralynn al een serveserie had gehad, verloren we de bal toch aan Aduard. Dit pakten we meteen weer op. Maureen had vervolgens een serie van minstens 10 punten en we stonden dik op voorsprong. We begonnen ons af te vragen of deze kant van het veld ons makkelijker afging dan de andere kant. Deze set werd weer overtuigend gewonnen met 25-4.

De laatste set, ook deze moesten we winnen! Harry liet de opstelling van de derde set staan. We moesten ons niet gek laten maken door deze kant van het veld. Toch wilde dat niet helemaal lukken en liep de pass weer niet super. We begonnen redelijk gelijk op met Aduard, maar lieten ons niet gek maken. We bleven goed serveren en gingen tactischer spelen. Er waren een aantal onnodig lange rally’s, maar toch lieten we ons niet verslaan. Ook deze set wonnen met 25-15.

In twee wedstrijden tijd hebben we 9 punten verdiend, wat ons op dit moment op de tweede plaats zet. Nu hebben we even pauze en moeten we 14 oktober pas weer aan de bak in Groningen tegen Smash&Block. Ook hier zijn we weer van plan om er met de winst vandoor te gaan. Maaaar… we moeten ze natuurlijk niet onderschatten. Tot dan!

 

 

 

Nog geen reacties op bericht: "Twee maal winst voor dames 4!"

    Wil je reageren?