Moekotte Flash heren 1 – Olhaco heren 2

Met een 3-1 thuisoverwinning op oude bekende trias op zak, reisde Flash Heren 1 met goede hoop af naar Hoogeveen. De doelstelling was om het nog puntloze Olhaco een tweede 4-0 nederlaag van het seizoen te bezorgen.

Na een set met veel over en weer ging het richting ‘the big points’ gelijk op, Flash’ bedoeling was uiteraard om nu het er echt om draaide een tandje bij te zetten en na veel pijn en moeite werd dan toch de eerste set met 24-26 door de Veendammers binnengehaald.

In de tweede set begon het er al wat meer op te lijken, Flash pakte meer punten en nam op het scorebord afstand van het Olhaco, die de tweede nederlaag al vrezen moest. Wel kreeg midden in de set Flash’ diagonaal M. Bijl een gele kaart wegens zijn kritische analyse over de scheidsrechter, maar, zoals hij zelf al zei, “Ze floten niet goed” dus wat moest hij anders.

Ondanks de achterstand van 2 sets herpakte Olhaco zich en ging vol goede moed de derde set in. Het spel van de Veendammers werd weer wat slordiger, gelukkig voor Flash ging de motor optijd weer draaien waardoor ze met 23-25 de overwinning veiligstelde.

Ten slotte was de laatste set een snelle formaliteit, met het oog alvast op een “rust” weekend vanwege het komende oktoberfest werd de laatste set met 14-25 zo snel mogelijk binnengehaald en zo ook de laatste 2 punten die zorgen voor een gedeelde 1e plaats in de competitie.

Het niveau dat we gehaald hebben was weer een stapje hoger dan vorige week. Met speciale vermelding het scorend vermogen van Dennis Overhand. Ongrijpbaar voor de blokkeerders. ( zoiets??) 

Nog geen reacties op bericht: "Moekotte Flash heren 1 – Olhaco heren 2"

    Wil je reageren?