Flash MB3 – Doles MB2

1e set
De eerste set ging erg goed. Het systeem ging goed en er werd veel 3 keer gespeeld. We wonnen de set met 25-16.

2e set
In de tweede set ging het nog een stukje beter. Iedereen begon het systeem beter te begrijpen. Daardoor konden we ons meer richten op het 3 keer spelen en passen. Deze set hebben we gewonnen met 25-10.

3e set
De derde set ging wat minder. Er waren een paar misverstanden met het systeem waardoor alles wat verwarrender werd. De passen gingen minder en er werd bijna niet 3 keer gespeeld. Tijdens de time out werd door iemand gezegd dat ze de scheidsrechter erg partijdig vond. De 3e set hebben we verloren met 14-25.

4e set
In de vierde set raakten wat mensen erg geïrriteerd. Deze irritaties werden geuit op de scheidsrechter (hier is de scheidsrechter op terug gekomen aan het eind van de wedstrijd). In het veld wist niemand meer waar ze moesten staan. De 4e set hebben we verloren met 16-25.

5e set
In de vijfde set werd er veel geroepen door de mensen die op de bank zaten. Dit was erg negatief en demotiverend. De 5e set hebben we verloren met 10-15.

Op de bank zaten:
Set 1: Serenay, Sude en Myra
Set 2: Lynn, Sophie en Sanne
Set 3: Myra, Julia en Jorien
Set 4: Wendy, Sude en Serenay
Set 5: Myra*, Sude en Jorien
*in Set 5 is Myra gewisseld met Lynn, omdat Lynn zich niet zo lekker voelde.

Nog geen reacties op bericht: "Flash MB3 - Doles MB2"

    Wil je reageren?