Trainers gezocht en voorlopig trainingsschema

WE ZOEKEN TRAINERS!!
Flash is nog naarstig op zoek naar trainers voor enkele teams. Het gaat om JB1, MB3 en MB4. Ben jij, of ken jij iemand die dit wel voor de club zou willen doen tegen een vergoeding? Mail dan naar tcflashveendam@gmail.com. Dit kan eventueel ook in een poule-systeem. We hopen dat we elkaar binnen de club uit de brand kunnen helpen!!

Daarnaast hebben we een voorlopig trainingsschema gemaakt. Er is helaas weinig speling bij de gemeente en we hebben nog niet alle teams goed kunnen plaatsen. We hopen dit nog op te kunnen lossen. De TC zal deze teams op de hoogte houden.

Voorlopige trainingsschema

(deze informatie is ook verstuurd in de nieuwsbrief van vanavond; nieuwsbrief Augustus)

Nog geen reacties op bericht: "Trainers gezocht en voorlopig trainingsschema"

    Wil je reageren?