Beachduo Dijkman en Mulder winnen zilver op NK Beachvolleybal

Afgelopen weekend werd op het strand van Scheveningen het open NK voor jeugdteams gehouden voor de Nederlandse Beachjeugd.
Bij de meiden deed in de categorie onder-15 het duo Lian Dijkman en Britt Mulder mee. Lian speelt komende seizoen met Flash MB1 in de Topklasse en haar maatje Britt (zusje van Flash D1 speelster Julia) speelt bij VCO ‘72 uit Onstwedde. Beide meiden kennen elkaar o.a. van de RTC te Groningen en trainen en spelen daar al een tijdje met elkaar samen op het strand.

In de afgelopen periode behaalden de meiden al verschillende goede klasseringen op toernooien door heel Noord-Nederland, soms al in hogere leeftijdscategorieën. Zou dit een goede graadmeter kunnen zijn voor het NK?
Op de zaterdag wonnen de meiden op het Scheveningse strand 3 van de 4 wedstrijden en plaatsten zich daardoor bij de laatste 8 teams die op zondag mochten strijden voor de titel Nederlands Kampioen. Het harde werken werd beloond met een plek in de finale. In deze finale was het duo Piersma/Poeisz net iets te sterk voor de Groningse meiden.

Al met al een prima toernooi gespeeld. En volgens insiders was dit het beste toernooi tot nu toe en dat beloofd nog wat voor de toekomst. Meiden, Flash is trots op jullie en feliciteert jullie met een mooie 2e plaats.
Geniet er van en veel succes met de toernooien die nog gaan komen.

Nog geen reacties op bericht: "Beachduo Dijkman en Mulder winnen zilver op NK Beachvolleybal"

    Wil je reageren?