InVraplus Mini’s niveau 2 team 1 is kampioen!

Afgelopen zaterdag deden de mini’s goede zaken om voor hun zelf en beide coaches het seizoen nog beter af te sluiten dan hoe het er al uitzag. De mini’s hadden op deze zaterdag genoeg aan 3 punten om kampioen te worden.
Om er een leuke dag van te maken werd er besloten om zowel voor de heen als terugreis dit gezamenlijk te gaan doen in een busje. Het team wist hier niets van dus de verassing zou erg groot zijn. Minke werd bij huis weggehaald en stond eerst een paar minuten met een enorme glimlach te kijken dat Cor voor het huis stond met het busje. Hier zat teamgenoot Feline al in samen met zusje Veerle. Veerle mocht ook meerijden en haar mede supporter Hugo mocht ook instappen. Nadat ieder bij de hal was ingestapt en was bijgekomen van deze verassing werd de reis ingezet richting Gieten. Eenmaal aangekomen moesten eerst beide coaches bijkomen van het enthousiasme wat het team omgezet had in geluid.
Nadat ieder zich omgekleed had en zich op het veld had gemeld konden de mini’s zich gaan klaar maken om tegen VCO’75 te beginnen. Dit team is een tegenstander om het liefst niet tegen te willen beginnen. Een team wat enthousiast is en zich al heeft neergezet als een soort van Angstgegner. Dit liet zich ook zien aan het begin van de wedstrijd. Flash was zenuwachtig. Flash was onrustig. Flash kon niet scoren. De wedstrijd was al een paar minuten bezig, of dat dacht ieder, en er stond nog maar 1 persoon van Flash in het veld. Maar de organisatie hielp. Deze gaf aan dat de wedstrijd nog niet mocht beginnen. En alles werd teruggefloten waardoor er gewoon weer 4 man in het veld konden staan. Nu de wedstrijd officieel begonnen was kreeg Flash de zenuwen onder controle en ging men spelen zoals men hoort te spelen. Dit uitte zich in een goed spel en hierdoor kwam men weer op voorsprong. Aan het einde van deze wedstrijd lieten beide teams zich goed zien en zorgde men voor een zeer en zeer lange rally. Hiermee liet men zien waarom zij bovenin stonden. De 12 minuten waren voorbij en er stond gelukkig een winst voor Flash met 4-0 voor Flash. De eerste 2 punten zijn binnen..
Meteen mochten wij door om te spelen tegen Olympia’88. Dit team waren wij al vaker tegen gekomen en in deze wedstrijden had Flash al wel laten zien dat zij alle onderdelen van het volleybal iets meer onder controle had. Maar de benodigde 2 punten om kampioen te kunnen worden werd niet zomaar gegeven door Olympia’88. Maar met nog 1 minuut te spelen stond er al 7-0 op voorsprong en de camera’s werden er bijgehaald om het gejuich vast te leggen. Ja het gejuich.. InVraplus N2 team 1 is kampioen geworden! En dit liet het team goed horen en zien…
Na de felicitaties van ieder te hebben mogen ontvangen mocht er nog 1 wedstrijd gespeeld worden. Dit was tegen Mini’s N2 team 2 van Flash Veendam. Een wedstrijd die nergens meer om ging dan alleen maar voor jezelf nog leuk te volleyballen. Maar de mini’s van InVraplus trokken toch aan het langste eind en pakten ook deze wedstrijd met 3-2.
Dus waar men zich nog eerst zorgen om had gemaakt of de punten wel gepakt zouden worden, liet men vandaag zien dat dit dus nergens voor nodig was. Kampioen worden is voor ieder leuk en zeker als mede coach kan ik zeggen ,de juichende en extreem glimlachende speler en speelsters te zien.
Ook wil ik mijn mede coach Cor Klontje bedanken voor dit seizoen. Alleen was mij dit zeker niet gelukt en had ik ook zeker het einde van het seizoen niet gehaald. Al die prikkels tijdens de wedstrijden kun je zeker niet alleen verwerken.
Het team met Feline Klontje, Emma Kielman, Famke de Jong, Minke Kruid, Rowan en Meike Kieviet. Ook jullie bedankt, en zeker ook namens Cor. Een wat in mijn ogen ook zeker terecht is dat jullie de tweede helft kampioen zijn geworden. Jullie hebben stuk voor stuk je eigen kwaliteit en zijn zeker allen enorm gegroeid met niveau.
En als laatste natuurlijk ook een bedankje richting de supporters onze sponsor InVraplus, en kindercentrum O&KI voor het beschikbaar stellen van de spelersbus!

Nog geen reacties op bericht: "InVraplus Mini’s niveau 2 team 1 is kampioen!"

    Wil je reageren?