P-P-Prachtige afsluiter voor dames 1

Zaterdag 22 aPril werd de laatste wedstrijd van het seizoen gesPeeld tegen Tjoba dames 2. Hoewel er voor ons niet zoveel meer te behalen viel, stond er voor zowel Tjoba (nr 11) als Lycurgus (nr 10) veel op het sPel. Met 4-0 winst van Flash op Tjoba zou Lycurgus namelijk nog PD halen en directe degradatie voorkomen. Maaaarrrr.. Als Tjoba een setje zou pakken, zou Lycurgus rechtstreeks degraderen en Tjoba PD mogen spelen. De Lycurgianen kwamen ons natuurlijk aanmoedigen en hadden ons voor de wedstrijd al gemotiveerd met een leuke sPraakoPname. (BEDANKT!)

Aangezien Marlinda en Florien er niet waren en ons aanmoedigden vanaf de andere kant van de wereld, hadden we onze hulPtroepen Esther, Annelieke en Lotte uit dames 2 ingeschakeld.

De eerste set begonnen we met Esther op spelverdeling, Loes oP de diagonaal, Paul en Juul op buiten, Manon en Nickée op midden en onze vaste stofzuiger Ellin oP de liberoPositie. Tjoba wist ons de eerste Punten wat onder druk te zetten met een goede serve, maar we Pakten dit goed op en we wisten al snel een kleine voorsProng van 3 Punten te Pakken. OP 15-9 nam Tjoba haar tweede time-out, maar we sPeelden de set netjes uit en wisten de set met 25-15 te winnen.

De tweede set was bijna een koPie van de eerste set. Tjoba had weinig in te brengen tegen een goed draaiend team. Lotte mocht de laatste Punten nog even haar steentje bijdragen en we wonnen deze set met 25-15.

Ook de derde set begonnen we met een ruime voorsprong. Klazienaveen begon toch wat beter te sPelen deze set en Annelieke werd er met een stand van 14-7 ingewisseld. We werden wat onrustig, nadat Tjoba een aantal Punten wist te scoren. Onze coach Rob nam een time-out en Probeerde de rust weer in het sPel te krijgen. Dit lukte en de set werd met een stand van 25-20 binnengesleePt.

NOG 1 SETJE.. Zo dachten de dames van Lycurgus. Uit ervaring weten wij dat we heel goed zijn in het verpesten van feestjes, maar deze set begonnen we denderend en pakten we direct een voorsprong van 9-1! De ruime voorsProng bleef gedurende de hele set en daarmee wisten we de set en daarmee de wedstrijd met 4-0 te winnen.

Met deze winst eindigen we op een mooie 4e Plek in de derde divisie. En Lycurgus… We hebben jullie naar een PD plek geholpen, dus nu hebben jullie maar 1 oPdracht hè!

Het seizoen werd die avond afgesloten met een P-party! De kamPioenen werden gehuldigd en daarna werden er Pijltjes gegooid, Piemels gePrikt, Panty’s gestoten en Potloden gePoePt. Wij vonden het een P-P-Prachtige afsluiting!

Nog geen reacties op bericht: "P-P-Prachtige afsluiter voor dames 1"

    Wil je reageren?