Laatste wedstrijd van MC1

Zaterdag speelden de meisjes van C1 hun laatste wedstrijd tegen VC058 MC1. We hadden afgesproken om het seizoen leuk af te sluiten met 100 punten. Voor de wedstrijd werd ons verteld dat wij 1/5 zouden spelen in plaats van 2/4. Voor sommigen was dit even wennen, omdat een paar een andere positie zouden moeten spelen.
De 1e set begonnen we met Lian (spel), Isa en Annika (mid), Abby (normaal mid maar nu dia), Floor en Vera op buiten en Ipek was deze wedstrijd Libero. De 1e set verliep vrij makkelijk. De pass lag goed, waardoor er mooie set-ups werden gegeven en deze werden erg goed afgemaakt aan het net. We wonnen deze set met 25-05.
De 2e set werd Chloë er in gezet voor Vera. Deze set ging ook erg goed, we bleven ons eigen spel spelen. Deze set hebben we gewonnen met 25-11. Op naar de 3e set!
De 3e set ging Floor eruit voor Vera en Lian voor Astrid. Deze set ging minder goed dan de vorige sets omdat we aan het begin slordig begonnen te spelen. Abby werd halverwege deze set gewisseld voor Floor. Toen het 12-12 stond hadden we echt door dat we beter moesten spelen en dat lukte ook, we pakten het goed op. De tegenstanders hebben daarna nog 3 puntjes kunnen pakken, we hebben deze set uiteindelijk met 25-15 gewonnen.
De 4e set zaten Abby en Lian aan de kant. De pass ging weer goed en konden we weer mooie rally’s spelen. De laatste paar punten van de wedstrijd werd Chloë gewisseld met Lian. We wonnen deze set met 25-14
We hebben met z’n allen een heel leuk, tof en spannend seizoen gehad.
We staan onoverwonnen 1e met 100 punten (!) en dat betekent: KAMPIOENEN!

Nog geen reacties op bericht: "Laatste wedstrijd van MC1"

    Wil je reageren?