Dames 1 verlaat vlak voor de finish het bekertoernooi.

In de halve finale moesten de ladies het opnemen tegen VC Sneek dames 4, wat bovenin meedraait in de derde divisie B. Het beloofde dus een spannende pot te worden en cadeautjes zouden niet voor het oprapen liggen. De ladies uit Veendam begonnen zoekend aan de eerste set en het ging daardoor lang gelijk op. Waar de Friezinnen in het einde van de set begonnen gas te geven, volgden de Grunnigers op de voet en wisten de set op knappe wijze nog naar zich toe te trekken. 1-0 leek het begin van wat moois. Echter was het in de tweede set weer zoeken voor de ladies uit Veendam en ondertussen liep Snits langzaam weg en konden de ladies niks meer inbrengen. De winst in de tweede set ging naar VC Sneek. Om de finale van de beker te halen moesten de ladies flink aan de bak. De set ging wederom weer gelijk op, tot Snits weer gas ging geven. Flash wist het gat nog dicht te spelen, maar kon niet constant door broez’n en verloor de derde set met 25-21. De vierde set brak aan en het was alles of niets. Het leek al snel op niets uit te draaien, want de ladies keken al snel tegen een 13-5 achterstand aan. De coaches waren radeloos en probeerden de ladies nog wat peper in reet te stoppen om voor die 2-2 te gaan in sets. Loes viel nog knap in en Floor begon aan een serveserie en voor we het wisten stond er 23-23 op het telbord. Zo dichtbij, maar toch zo ver weg. De ladies konden het helaas niet afmaken en moesten de set met 26-24 gewonnen geven. Met paspoort opzak, maar geen bekerfinale gingen de ladies terug naar Veendam waar op 22 april nog de laatste competitiewedstrijd van het seizoen staat te wachten en tevens de laatste wedstrijd onder leiding van Rob en Ineke. We hopen met een mooie pot af te sluiten en zien jullie graag om 16:30 uur in de parkstadhal! Ennnn.. daarna is het uiteraard Partytime! Tot op de 22e.

Nog geen reacties op bericht: "Dames 1 verlaat vlak voor de finish het bekertoernooi."

    Wil je reageren?