EM Sporting C3 uit tegen Lycurgus C2

Zaterdag was de 1 na laatste wedstrijd wat de meiden van C3 moesten spelen. We waren compleet met onze eigen team. Chantal was mee en is nog geblesseerd, maar moedigde haar team aan.
We moesten tegen de nummer 2, we wisten dat dit moeilijk zou worden. Gezegd tegen de meiden we gaan lekker spelen.
Deze set hebben de meiden super goed gespeeld, speelde 3x over, riepen los, laten een mooi spel zien. Af en toe lukte de pass niet omdat de 1 meisje van de tegenstanders een harde serve had waar we geen grip op kregen.
De meiden gaven alles, lieten mooie dingen zien, samenwerking, aanvallen. Het was zo spannend, helaas hebben we net verloren met 31-29. Trots op de meiden wat ze hebben laten zien.
De tweede set gingen we er weer helemaal tegen aan, de meiden advies gegeven om achter in de hoeken te scoren en proberen meer sturing op de pass te krijgen. De meiden ging goed van start, spelen 3 keer over roepen los, tik balletjes, aanvallen en we hebben meerder rally’s gezien de we gewonnen hebben. De meiden zijn enthousiast ook op de bank. Deze set hebben de meiden gewonnen met 23-25.
Derde set liep niet goed, de pass lukt niet door de harde opslag van de tegenstanders. Ze kregen de grip er niet op.
Helaas verloren we deze set met 25-11.
De vierde set liep beter, maar ze speelde heel wisselt. De scheidsrechter floot niet goed. We hebben in totaal 3 verschillende scheidsrechters gehad, zelfs onder het spel werd er gewisselt van de scheids. Saskia heeft dit aangegeven bij de vereniging.
Het ene moment spelen de meiden prima en andere momenten spelen de meiden erg rommelig en zijn dan te wild. WE verloren deze set met 25-19. 3-1, toch nog een puntje gewonnen.

Dit was de laatste wedstrijd dat Saskia en Renate de meiden coacheten, we hebben van de meiden een cadeautje gekregen, dit werd zeker gewaardeerd door ons. Meiden we hebben jullie altijd met veel plezier gecoacht en we zijn trots op jullie. Succes verder met volleyballen. 22 april de laatste wedstrijd, Margrietha zal jullie dan coachen.

Nog geen reacties op bericht: "EM Sporting C3 uit tegen Lycurgus C2"

    Wil je reageren?