Flash D3- Olympia D2

Op zaterdag 1 april, hadden wij een thuiswedstrijd tegen Olympia DS2. We hadden zin in de wedstrijd en waren vastberaden om te winnen. Zodat we hopelijk de wedstrijd zouden winnen met 4-0. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan.

We begonnen de 1ste set met Carin op spelverdelen, Mirthe en Jessica op mid, Leonie op Diagonaal. Sanne en Maureen op buiten. En Danielle op libero. De set begon niet helemaal als gedacht. Olympia had een moeilijke serve, die steeds diep achterin het veld kwam. We hadden hier moeite mee en na een paar fouten van onze kant. Ging harry gelijk wisselen. Iris en Josien kwamen erin voor Maureen en Sanne. We pakten de set weer op en sleepten deze binnen met 25-19.

In de 2de set begon Carin op spelverdelen, Mirthe en Jessica op mid, Josien op diagonaal, Iris en Leonie op buiten en Danielle op libero. We bespraken met elkaar hoe deze meiden speelden. De serve was diep, maar de aanval kwam meestal kort. Hier moesten we rekening mee gaan houden. Door weer een vervelende serve tegen liepen we soms gelijk op. Maar we pakten het weer op en we maakten punten. Deze set pakten we met 25-20.

In de 3de set bleven we net zo staan als in de 2de set. Maar wij kregen de smaakt te pakken. Er kwam een mooie pass, de setup kwam mooi en we maakten het helemaal af. Door een paar geweldige aanvallen van Iris, het sterke block van Josien en Mirthe. Pakten we in een rij alle punten. We speelden met zijn allen. Echt als een team. We haalden deze set binen met 25-11.

In de 4de set werd Iris gewisseld voor Sanne. En Carin werd gewisseld voor Lisanne. We begonnen de set weer sterk. En lieten zien dat wij ook dat laatste punt wouden hebben. Door een goeie serve van onze kant, het sterke block en de harde aanvallen. Wonnen wij ook deze laatste set met 25-10.

Met deze 4-0 winst kregen wij 5 punten. Tijdens het vieren van de overwinning kregen wij te horen dat lycurgus een puntje had laten liggen bij dio bedum. Nu kunnen wij aankomende zaterdag al kampioen worden. Als wij met 4-0 winnen van Veracles DS5. Deze wedstrijd is in Groningen en wij hopen dat jullie er ook bij zullen zijn! Om ons aan te moedigen naar het kampioenschap.

Nog geen reacties op bericht: "Flash D3- Olympia D2"

    Wil je reageren?