Acute hulp Flash dames 2 houdt stijgende lijn vast


Ondanks dat er afgelopen dinsdag een belangrijke overwinning werd behaald, wisten de dames van dames 2 dat er ook vandaag iets belangrijks op het spel stond. Zo moesten de dames punten halen en het liefst zo veel mogelijk. Dit omdat naaste concurrent Impala afgelopen woensdag geen punten had laten liggen.

Zo gezegd zo gedaan. De stabiele passes moest Brenda verzorgen, Esther mocht er mooie set-upjes van maken. Vanuit het midden van het veld mochten Chantal en Esmee de ballen erin proberen te slaan. Dit deed Julia vanaf de diagonaal positie en Annelieke en Christa vanaf de buitenkant. En of dit lekker ging. Er werd goed verdedigd, aangevallen en ook de set ups lagen prima. De eerste set wisten we dan ook met 25-11 naar ons toe te trekken.

De tweede set daar en tegen werd even wat spannender. Kwam dit doordat de eerste te makkelijk ging of ..? In elk geval wisten we ook deze set aan het einde naar ons toe te trekken met een stand van 25-21.

De derde set, normaal gesproken de lastigste set, was opeens anders dan anders. De dames van Olympia waren het passend helemaal kwijt. Christa heeft een serve serie neergezet totdat Esther er wel genoeg van had. Al met al niet een heel spannende set, want met een eindstand van 25-5 vraag je je af wat Olympia aan de andere kant heeft gedaan.

Op naar de 4e set. In deze set was het belangrijk om toch ook de punten binnen te sprokkelen, want het gaat immers om 4 of 5 punten met deze set. Al met al ging ook deze set niet heel moeilijk naar ons toe. We speelden lekker, werden wel moe en dat was aan ons spel wel een beetje te zien. Maar de dames van Olympia waren ook moe en misschien ook wel een beetje gefrustreerd omdat het niet lekker liep. Ook deze set wisten we met 25-18 naar ons toe te trekken.

Een mooie 4-0 overwinning en onze stijgende lijn die we een ruime week geleden hebben ingezet duurt voort. Op dit moment staan we zelfs veilig en maakt het niet meer zoveel uit wat we volgende week tegen de groene studentes doen. Hoewel we natuurlijk gaan strijden om de winst. Dit zal tevens direct onze laatste wedstrijd al zijn. Dus wilt u nog een keer dames 2 zien schitteren? Kom dan naar de Struikhal op zaterdag 8 april om 17 uur gaan wij de strijd aan. We willen eigenlijk ook wel een klein beetje revanche op de thuiswedstrijd tegen deze dames.

Nog geen reacties op bericht: "Acute hulp Flash dames 2 houdt stijgende lijn vast"

    Wil je reageren?