Informatie Clinic ABC-jeugd en JOIN Volleybal Tour

Zondag 26 maart 2017 vindt voor het eerst een grote clinic plaats in Veendam voor de ABC-jeugd (6-6 jeugd spelend) in samenwerking met Njoi Life. Yannick van Harskamp, voormalig setter Nederlands Herenteam en Matt van Wezel, hoofdcoach Sliedrecht Sport D1 verzorgen deze clinic.

JOIN Volleybal Tour
Daarnaast haalt Flash de JOIN Volleybal Tour voor alle ABC- en minileden naar Veendam. Bij de JOIN Volleybal Tour worden allerlei gave activiteiten binnenin de Sorghvliethal geplaatst. Je kunt meten hoe hoog je springt, hoe hard je smasht, je kunt duiken en mikken met boven- en onderhands spelen. Daarnaast kun je teamgenoten of vriendjes op de foto!
Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, papa’s en mama’s en klasgenootjes mogen mee. Iedereen is welkom om mee te doen! Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren van de Sorghvliethal geopend.

Clinic Lunchdeal
Je krijgt natuurlijk wel zin in wat lekkers, nadat je de ABC-jeugdi en mini’s hebt aangemoedigd en zelf hebt gespeeld. Bij het Sportplein kun je de “Clinic Lunchdeal” aanbieding bestellen voor €6,50. Je krijgt dan een kop soep, 2 broodjes en een glas melk of jus d’orange.

We hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen en een leuke ochtend en middag te mogen bezorgen. Je opgeven is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Meer informatie clinic ABC-jeugd
Lees voor meer informatie over de clinic het nieuwsbericht ‘Clinic Yannick Harskamp en Matt Wezel‘.

Nog geen reacties op bericht: "Informatie Clinic ABC-jeugd en JOIN Volleybal Tour"

    Wil je reageren?