Uitnodiging uitreiking 2000 euro Koopjesdrogisterij

Dinsdag 21 maart om 19.30 uur reiken twee directeuren van Koopjesdrogisterij 2000 euro uit aan Flash Veendam. We willen alle Flash leden en onze fans uitnodigen aanstaande dinsdag aanwezig te zijn bij de uitreiking in de Parkstadhal. Met z’n allen hebben we de schouders er onder gezet!

Bijna 5 weken lang heeft Flash stemmen verzameld door op Facebook berichten te delen, mensen te taggen, alle contacten te benaderen en werk/familie en allerlei andere netwerken in te schakelend. We hebben stembriefjes uitgedeeld op alle mogelijke plekken en tot slot hebben we zaterdag 11 maart uren voor in de hal gestaan om bezoekers te laten stemmen. En we hebben gewonnen! Een club om trots op te zijn!

Nog geen reacties op bericht: "Uitnodiging uitreiking 2000 euro Koopjesdrogisterij"

    Wil je reageren?