Flash winnaar Actie Koopjesdrogisterij.nl


Bijna 5 weken lang hebben we stemmen verzameld door op Facebook berichten te delen, mensen te taggen, alle contacten te benaderen en werk/familie en allerlei andere netwerken in te schakelend. We hebben stembriefjes uitgedeeld op alle mogelijke plekken en tot slot hebben we afgelopen zaterdag uren voor in de hal gestaan om bezoekers te laten stemmen. Het was een race tegen de paarden van Manege PWA in Amsterdam. Een nek aan nek race! Maar afgelopen weekend hebben we een sprint genomen en daarna hebben we de voorsprong vastgehouden. We galoppeerden naar de finish en hebben ruim gewonnen! We waren te snel voor de paarden!
We willen jullie bedanken voor jullie inzet! GEWELDIG! Wat hebben we een fijne club! Met z’n allen de schouders er onder en we hebben gewonnen! Een club om trots op te zijn!

Bedankt allemaal!!!!!

En natuurlijk krijgt het winnen van dit bedrag een vervolg. Hierover binnenkort meer!

Nog geen reacties op bericht: "Flash winnaar Actie Koopjesdrogisterij.nl"

    Wil je reageren?