Help Flash Veendam aan 2000 euro extra!

Vind jij dat Flash Veendam 2.000 euro steun van Koopjesdrogisterij verdient? Je kunt nog twee dagen stemmen! Stem zelf, vraag je ouders, je buren, je vrienden en vriendinnen. Zorg er voor dat wij straks kunnen juichen! Bekijk het filmpje op Youtube ‘Help ons aan 2000 euro‘.

Volleybalvereniging Flash Veendam is de afgelopen erg gegroeid. We zijn een gezonde en actieve vereniging die het belangrijk vindt voor jong en oud iets te organiseren. Veel leden en vrijwilligers leveren een actieve bijdrage aan de totstandkoming van een gezellige, gezonde en sportieve vereniging. Zonder onze leden, vrijwilligers, sponsoren en ook de familieleden was dit nooit gelukt! Daarom vindt Flash dat zij van Flash een familiedag verdienen! Het bedrag willen we gebruiken om iedereen in het zonnetje te zetten en iedereen te bedanken voor hun inzet! Zonder hun steun kunnen we het niet!

Vergeet niet te stemmen op de site Sport met een Voordeel!

Nog geen reacties op bericht: "Help Flash Veendam aan 2000 euro extra!"

    Wil je reageren?